- 15 Ağustos 2024

- 14

- 14

- 8

- 29

- Konu Sahibi bebekisteyenbirogretmen
 - 

Canım can sıkma 8. Hafta da bile duyanlar var. Benimde ilk gittiğimde yolk gözüktü bebek gözükmedi sonradan gördük. Geç döllenme olabiliyor üzülmeMerhaba kızlar 6+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim yolk sac oluşmuş ama kese 29 mm doktorum bebek keseye göre çok küçük sağlıksız gebelik olabilir dedi. Kalp atışı da duyamadık. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
Hiç endişe etmeyin yolk oluşmuşsa bebek de gelir. Kalp atışı daha çok az olduğu için duyulmamış olabilir.Merhaba kızlar 6+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim yolk sac oluşmuş ama kese 29 mm doktorum bebek keseye göre çok küçük sağlıksız gebelik olabilir dedi. Kalp atışı da duyamadık. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
Hiç dikkat edemedim ekrana fetüsü gördü ama kalp atışını alamadı inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim çok üzüldüm ama bir nebze içimi ferahlattı sözlerinizHiç endişe etmeyin yolk oluşmuşsa bebek de gelir. Kalp atışı daha çok az olduğu için duyulmamış olabilir.
Kalp atışını gördünüz mü peki? Ekranda damar atması gibi görünüyor.
Bu arada bir çok hamilenin geç duyuluyor kalp atışı. Ben bu gebeligimde erken duydum ama kızımda 7. Haftada duyulmadığı için kürtaj tarihi verilmişti daha sonra duyduk. Şimdi 8 yaşında.
İnşallah öyledir doktorun ağzından sağlıksız gebelik olabilir diye duyunca insan yıkılıyor kulaklarım uğuldadı çok kötü hissettim. Sonu iyi olsun inşallah.Canım can sıkma 8. Hafta da bile duyanlar var. Benimde ilk gittiğimde yolk gözüktü bebek gözükmedi sonradan gördük. Geç döllenme olabiliyor üzülme
Yolk saci çok büyük bir gelişme o oluştuysa bebek de var demektir, zaten inşallah gelecek haftalarda göreceksiniz yolk saci kocaman bir yüzük gibi bebek de ucunda minnacık bir taş yani görünmemesi çok normal. İnşallah bir iki haftaya kalbinin atışını da duyarsınızHiç dikkat edemedim ekrana fetüsü gördü ama kalp atışını alamadı inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim çok üzüldüm ama bir nebze içimi ferahlattı sözleriniz
Doktorunu değiştirebilirsin çünkü ilk başlarda böyle şeyleri herkes yaşıyor bende son adet tarihime göre 6 haftalıktım kesem 5 haftalıktı sadece yolk gözüktü bir hafta sonra bebeği de kalp atışını da duyduk ama çok milimetrik zor duyduk az bişey doktor milimetrik olduğundan dolayı böyle dedi. Hep sakinleştirdi. Kanama alanım vardı hiç kötüye yormadı her kadında olabilecek bişey ilaçlarını kullan 12. Haftaya kadar korkulacak bir şey yok dedi. Doktorum sayesinde stressiz bir şekilde ilerliyoruzİnşallah öyledir doktorun ağzından sağlıksız gebelik olabilir diye duyunca insan yıkılıyor kulaklarım uğuldadı çok kötü hissettim. Sonu iyi olsun inşallah.
Yolk saci çok büyük bir gelişme o oluştuysa bebek de var demektir, zaten inşallah gelecek haftalarda göreceksiniz yolk saci kocaman bir yüzük gibi bebek de ucunda minnacık bir taş yani görünmemesi çok normal. İnşallah bir iki haftaya kalbinin atışını da duyarsınız
Ayy inşallah benim de öyledir sorunsuz devam eder tüp bebekle sahip oldum bu bebeğe çok istiyorum çok çektim inşallah benimle beraberdir sağlıcakla alırım kucağıma hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımızaDoktorunu değiştirebilirsin çünkü ilk başlarda böyle şeyleri herkes yaşıyor bende son adet tarihime göre 6 haftalıktım kesem 5 haftalıktı sadece yolk gözüktü bir hafta sonra bebeği de kalp atışını da duyduk ama çok milimetrik zor duyduk az bişey doktor milimetrik olduğundan dolayı böyle dedi. Hep sakinleştirdi. Kanama alanım vardı hiç kötüye yormadı her kadında olabilecek bişey ilaçlarını kullan 12. Haftaya kadar korkulacak bir şey yok dedi. Doktorum sayesinde stressiz bir şekilde ilerliyoruz
Merhaba son durumunuz nedir? Benim bugün 6+1 ama kese 1.24 cm henüzMerhaba kızlar 6+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim yolk sac oluşmuş ama kese 29 mm doktorum bebek keseye göre çok küçük sağlıksız gebelik olabilir dedi. Kalp atışı da duyamadık. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
Merhaba bebeği gördük kalp atışını da duyduk şu anlık yolunda sizin de erken daha haftaya net görürsünüz inşallahMerhaba son durumunuz nedir? Benim bugün 6+1 ama kese 1.24 cm henüz
Merhaba biz de transvajinal ultrasonla gördük ama atışlar yavaş dedi doktor. 5+5 miş inşallah hızlanır düzene girerMerhaba bebeği gördük kalp atışını da duyduk şu anlık yolunda sizin de erken daha haftaya net görürsünüz inşallah
Merhaba biz de transvajinal ultrasonla gördük ama atışlar yavaş dedi doktor. 5+5 miş inşallah hızlanır düzene girer
sizin de gözünüz aydınMerhaba bebeği gördük kalp atışını da duyduk şu anlık yolunda sizin de erken daha haftaya net görürsünüz inşallah
Çok şükürMerhaba bebeği gördük kalp atışını da duyduk şu anlık yolunda sizin de erken daha haftaya net görürsünüz inşallah
Bana da keseye göre bebek küçük sağlıksız gebelik olabilir dedi çok takmayın kafaya sürece güvenin inşallah sorunsuz kucağınıza alırsınızMerhaba biz de transvajinal ultrasonla gördük ama atışlar yavaş dedi doktor. 5+5 miş inşallah hızlanır düzene girer
Çok teşekkür ederim amin inşallah..Bana da keseye göre bebek küçük sağlıksız gebelik olabilir dedi çok takmayın kafaya sürece güvenin inşallah sorunsuz kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?