Kese beta HCG kaç olduğunda görürüz

Zeus54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
81
45
3
27
Kızlar ben adetimden önce şüphelendim acilde kan verdim salı günü beta HCG 330 çıktı önümüzdeki salı kadın doğuma sıra aldım bir hafta kese gözükürmü

Kızlar ben adetimden önce şüphelendim acilde kan verdim salı günü beta HCG 330 çıktı önümüzdeki salı kadın doğuma sıra aldım bir hafta kese gözükürmü
Gözükebilir benim 422 çıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi gittiğimde keseyi gördük ama beta o zamanlar kaçtı hiç bilmiyorum

Gözükebilir benim 422 çıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi gittiğimde keseyi gördük ama beta o zamanlar kaçtı hiç bilmiyorum
Anladım canım teşekkür beki ben adetime üç gün kala bu değer çıktı sen adetim geçtikten sonramı yaptırdın öncemi

Anladım canım teşekkür beki ben adetime üç gün kala bu değer çıktı sen adetim geçtikten sonramı yaptırdın öncemi
Ben iğne ile hamile kaldım iğnenin 14. Günü test yaptım o zaman adetime 3 gün vardı kanda 113 çıktı 48 saat sonra adetten 1 gün önceye denk geliyor sanırım 422 çıktı canım

Hmm anladım kuzum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsinyardımın için teşekkür ederim

2500 civarlarinda kese gorunuyor, 2 gün arayla 2ser kat arttığıni varsayarsak, 2 gun sonra 660, 4 gun sonra 1320, 6 gun sonra 2640, 7 gun sonra 3960 cikar ve kese gorunur. Yuzde 60 ile 100 civari artis dusunuldugunde degeriniz yaklaşık 2500-3500 araliginda olacağı icin gorunme ihtimali oldukça yuksek

Canım çok güzel anlatmısın çok sağol

Canım çok güzel anlatmısın çok sağol
Rica ederim tabii bu aciklama her şeyin yolunda olmasi halinde geçerli. Hatta her sey yolunda olsa dahi kese biraz daha gec gorunebilir, benim bahsettigim 'genel olarak'. Saglikla, en hayırlı sekilde kucağınıza almanizi dilerim

Rica ederim tabii bu aciklama her şeyin yolunda olmasi halinde geçerli. Hatta her sey yolunda olsa dahi kese biraz daha gec gorunebilir, benim bahsettigim 'genel olarak'. Saglikla, en hayırlı sekilde kucağınıza almanizi dilerim
Amin Çok sağol canım benim ilk gebeliğim merak ettiğim şeyleri burda öğreniyorum

1500lerde vajinal ultrasonla 3000 lerde karından ultrasonla görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…