Kese boş bebek görünmüyor

Angell77

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
226
126
18
25
Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim geçen hafta dr gittim 9+5 haftalıkken ama geç döllenmeymiş 7 haftalık gözüküyor. kese var hatta çok güzel yuvarlak 21 mm ama bebek görünmüyor bu haftayı beklyrm çok korkuyrm bu durumu yaşayanlar yazabilir mı lütfen bebeğim görünür mü? dr pek ümitli konuşmadı

Kan degerleriniz nasil ilerledi baktirdinjzmi. Ben bos gebelik yasadim 22 mm idi kese kucuk yolk a benzeyen birsey vardi icinde ama sagliksizdi 8 haftalik olmasi gerekirken 5 haftalik falan gozukuyordu malesef dustu. Doktor gec dollenme falandir demisti ama Ben ovulasyon testiyle gebe kalmistim gec dollenme degildi. Herkeste ayni sey olacak diye birsey yok belkide seninki gec dollenmedir

Kan degerleriniz nasil ilerledi baktirdinjzmi. Ben bos gebelik yasadim 22 mm idi kese kucuk yolk a benzeyen birsey vardi icinde ama sagliksizdi 8 haftalik olmasi gerekirken 5 haftalik falan gozukuyordu malesef dustu. Doktor gec dollenme falandir demisti ama Ben ovulasyon testiyle gebe kalmistim gec dollenme degildi. Herkeste ayni sey olacak diye birsey yok belkide seninki gec dollenmedir
Çok geçmiş olsun...
Kan değerlerime baktırmadım kesenin içi bomboş yolk keseside yoktu evet bizimkisi geç döllenme biraz ümidim var ama bilmiyorum artık hayırlısı olsun😔

Back
X