Doktorunuz bir şey olsa söylerdi zaten internetten araştırıp kendinizi üzmeyinSelam arkadaşlar son adet tarihim 2 Şubat regl düzensizliği var. 7 Mart'ta kanda 600ile gebeliği öğrendim o gün gittim hastahaneye baktı rahim duvarı kalınlaşmış güzel dedi 10 Mart'ta gel dedi o zaman keseyi gördü kağıdı verdi 17sindr gel dedi. Haftaya göre uyumlu dedi. Sonra çıktık . Buraya kadar bı sknti yok sknti eve gelip ultrason kagidina bakıp üzerindeki rakamları araştırdıktan sonra başladı. GS 3.70mm yazıyor kese boyutu yani. Bana çok küçük geldi internette de 5 hafta da 20mm olmadı gerek vs vs bir çok yazıyı okuyunca korktum. Bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi??
Malesef mm3.70 cm yazıyordur. Cm mm olayına dikkat edin.
Teşekkür ederim işte ilk olunca elimde değilDoktorunuz bir şey olsa söylerdi zaten internetten araştırıp kendinizi üzmeyin
Foto yükleyebilir misiniz?Malesef mm
Foto yükleyebilir misiniz?
YukledimFoto yükleyebilir misiniz?
Doğru bakmışsınız. Büyük ihtimalle geç döllenme. Önemli olan düzenli büyümesi kesenin. Tekrar konrtolünüz ne zaman?Yukledim
Sabırlı olcaksınız en başı o araştırma yapmadan kafa bulanmıcak benimde ilk mümkün oldukça böyle araştırma yapmayıp kötü hikayeleri okumuyorumTeşekkür ederim işte ilk olunca elimde değil
Perşembe günü. Regl çok duzensizdi ve yumurtlama geç oluyordu hepDoğru bakmışsınız. Büyük ihtimalle geç döllenme. Önemli olan düzenli büyümesi kesenin. Tekrar konrtolünüz ne zaman?
Sağlıkla ilerlesin.Perşembe günü. Regl çok duzensizdi ve yumurtlama geç oluyordu hep
Evet ama doktor hiç bir şey demedi. Hatta hafta ile uyumlu dedi ama ben kendi kendime şu yazıları araştırırken gördüm işte.Sağlıkla ilerlesin.Sata gore yazıldiğı için 5 haftalık yazılmıştır. 5 hafta için evet küçük bu mm bence.
Boşuna stres yapmayın bebeğinize tek muhim olan duzenli gelişimEvet ama doktor hiç bir şey demedi. Hatta hafta ile uyumlu dedi ama ben kendi kendime şu yazıları araştırırken gördüm işte.
Teşekkür ederim çok teşekkür ederim ilginiz içinBoşuna stres yapmayın bebeğinize tek muhim olan duzenli gelişim
Rica ederim.Teşekkür ederim çok teşekkür ederim ilginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?