Kese boyutu

mgc0404

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
322
123
103
33
Selam arkadaşlar son adet tarihim 2 Şubat regl düzensizliği var. 7 Mart'ta kanda 600ile gebeliği öğrendim o gün gittim hastahaneye baktı rahim duvarı kalınlaşmış güzel dedi 10 Mart'ta gel dedi o zaman keseyi gördü kağıdı verdi 17sindr gel dedi. Haftaya göre uyumlu dedi. Sonra çıktık . Buraya kadar bı sknti yok sknti eve gelip ultrason kagidina bakıp üzerindeki rakamları araştırdıktan sonra başladı. GS 3.70mm yazıyor kese boyutu yani. Bana çok küçük geldi internette de 5 hafta da 20mm olmadı gerek vs vs bir çok yazıyı okuyunca korktum. Bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi??

Doktorunuz bir şey olsa söylerdi zaten internetten araştırıp kendinizi üzmeyin

3.70 cm yazıyordur. Cm mm olayına dikkat edin.

Kese gsd yazıyomuş bende simdi baktım. Gs diye farklı bi şeye bakmış olabilir misiniz?

Teşekkür ederim işte ilk olunca elimde değil
Sabırlı olcaksınız en başı o araştırma yapmadan kafa bulanmıcak benimde ilk mümkün oldukça böyle araştırma yapmayıp kötü hikayeleri okumuyorum

Perşembe günü. Regl çok duzensizdi ve yumurtlama geç oluyordu hep
Sağlıkla ilerlesin. Sata gore yazıldiğı için 5 haftalık yazılmıştır. 5 hafta için evet küçük bu mm bence.

Sağlıkla ilerlesin. Sata gore yazıldiğı için 5 haftalık yazılmıştır. 5 hafta için evet küçük bu mm bence.
Evet ama doktor hiç bir şey demedi. Hatta hafta ile uyumlu dedi ama ben kendi kendime şu yazıları araştırırken gördüm işte.

Evet ama doktor hiç bir şey demedi. Hatta hafta ile uyumlu dedi ama ben kendi kendime şu yazıları araştırırken gördüm işte.
Boşuna stres yapmayın bebeğinize tek muhim olan duzenli gelişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…