Kese büyümemis kalp atışı zayıf

gvn3371

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
23
5
16
27
Kızlar normalde bugün 8+3 haftalık hamileyim 5+6 haftada keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışını gördük ama geç döllenme olabileceğini söyledi onun üzerinden 10 gün geçti yani bugün tekrar gittim ve kesede ve bebekte bir değişiklik yok kalp atışı var ama zayıf. İki ihtimal var dedi ya kalbi duracak düşük olacak yada sağlıklı ilerleyecek . Düşük ihtimalinin biraz daha fazla olduğunu söyledi . Benim şu an çok fazla umuda ihtiyacim var nolur aranızda olumlu bir şey yaşayan varsa yardımcı olur musunuz

Bol dua edin ve dinlenin beklemekten başka çare yok maalesef sağlıklı beslenin

Kızlar normalde bugün 8+3 haftalık hamileyim 5+6 haftada keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışını gördük ama geç döllenme olabileceğini söyledi onun üzerinden 10 gün geçti yani bugün tekrar gittim ve kesede ve bebekte bir değişiklik yok kalp atışı var ama zayıf. İki ihtimal var dedi ya kalbi duracak düşük olacak yada sağlıklı ilerleyecek . Düşük ihtimalinin biraz daha fazla olduğunu söyledi . Benim şu an çok fazla umuda ihtiyacim var nolur aranızda olumlu bir şey yaşayan varsa yardımcı olur musunuz
Hiç birşey yapmayıp sadece dinlen bol bol su iç ki vitaminler daha hızlı yayılsın kana ve vitaminli şeyler tüket inşallah sağlıkla dünyaya gelir dua et sürekli Allah yardımcın olsun kalbini ferah tut stres de kötü etkiler bebeğini ayaklarını da olabildiğince yukarıda tut hayırlısı ise sağlıklı bir bebek ise mutlaka doğacaktır rabbim yardım eder böyle düşün hep

Bende 25 martta kürtaj olmak zorunda kaldım ama benim bebek gelişirken kesem gelişmedi hatta geriledi ve kalbi durdu. Bana doktorum havuç suyu önermişti aklınızda bulunsun

Back
X