Ay seni çok iyi anlıyorum aynısı bana da oldu uyurken gece bi kalktım bacaklarımdan akıyor dondum kaldım yerler hep kandı

Bende hem ecopirin hem oksapar kullanıyodum ilacı kestiler sonra kanama kendini sık tekrarlayınca iğneyi de kestiler ki başta gayet güzeldi kese bebek filan durduk yere birden oldu kanama. İlk vajinal bakıldı ozamana kadar iyiydi sonraki kontrolde doktorum kanama alanı var iyice oynatmayalım karından bakalım görebilirsek ne ala dedi hep karından baktı ama kanama tekrarladıkça panik yapıp başka doktorlara gittim hepsi vajinal baktı. Panik halindesin biliyorum stres içindesin ama tüm bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem panik yapma öyle yoğun kanamaları söylemiyorum ama her lekelenmede bile koşup doktora vajinal baktırma kalp atışını geç duy bebeği geç gör en fazla 1 hafta oynuyor arada ama hep karından baktır çünkü doktorlar özellikle kanamalı hastalarda rahim ağzında yara varmı filan diye hep vajinal bakıyorlar birde hafta küçük olunca. Kanaman veya lekelenmen geldiğinde ayağa kalkma en ufak bi akıntı hissettiğinde wc koşma uzat ayaklarını biraz yat fitilini koy bekle sonra kalk doktora filan gitceksen ondan sonra git ve doktor doktor gezme. Dilerim Allah’ın izniyle tekrarlamasın kanamaların sağlıkla al bebeğini kucağına