kese dışında kanama yasayan varmi ???

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar kesemin disinda kanama varms 12 haftalik hamileyim doktor yat dedi haftaya tekrar kontrol icinizde bunu yasayan varmi bunun sonu düşük değil dimi ?

Arkadaslar kesemin disinda kanama varms 12 haftalik hamileyim doktor yat dedi haftaya tekrar kontrol icinizde bunu yasayan varmi bunun sonu düşük değil dimi ?

Gecmis olsun canim ilk hamileligin mi kese sekli duzensiz miydi. Benimde 2 ay once 1 dusugum oldu 6 haftalik ken kese duzensiz ve kese disinda subkoryonik kanama alani vardi ilk once 10 mm daha sonra 25 mm ve kese 18 mm ken kanama alani 25 mm oldu . Ben kaybettim ama sen moralini bozma moral cok onemli ve hersey Allahtan

Ilk gebeliğim kesemde sorun yokms yani kanamanin sebebinide bilmiyorum agri is yapmadm iliskiye girmedm kavga etmedm ama doktorum grip salgin ust solunum yolundan değilde alttan almissindr bebk etlikenmistir ondandr dedi progesteron igne kullaniyorum senin için çok üzüldüm inşallah en yakin zamanda bida kalırsın allah bebeklerimizle sinamasin bizi:(

Ilk gebeliğim kesemde sorun yokms yani kanamanin sebebinide bilmiyorum agri is yapmadm iliskiye girmedm kavga etmedm ama doktorum grip salgin ust solunum yolundan değilde alttan almissindr bebk etlikenmistir ondandr dedi progesteron igne kullaniyorum senin için çok üzüldüm inşallah en yakin zamanda bida kalırsın allah bebeklerimizle sinamasin bizi:(

Sagol canim her kanama ille de dusuk olacak demek degil progestan kanamayi durdurur forumda kanamasi olup progestan kullanarak bebegini kucagina alanlar var. Moralini yuksek tut uzuntu de kanamalrada iyi olmuyor benim kanama geldigi zaman cok agladim agladigimda galiba kasiklarimda kasilma oldu ve adetimde bile gormedigim kan bosandi ama hastaneye gittigimde bebegin yerinde oldugunu soylediler benim kese buyuktu ama kenarkari duzensizdi bu sebeple kanama embriyoyu etkilemis kesen duzenliyse his uzulme kanama alani kuculur hamileligin sagliklavdevam eder kendine iyi bak canim moral moral moral

Benim de 12 14 hafta arasi kese disi kanamam olmustu.ama disari lekenme harici hic asiri kan gelmedi dinlen demisti dr ole yaptim.ve suan oglum 6 yasinda tatlim .uzulme dinlen ayaklarini biraz yuksekte tut ve dinlennnnnn.allah saglikla kucagina almak nasip etsin

Amin inşallah bende kucağıma alırım oglumu cinsiyeti bile belli oldu eli koku herseyi tamam simdi onu kaybetmek korkusu herseyden betermis allahim bebgime tum bebeklere ömür versin teşekkür ederim arkadaslar

Amin inşallah bende kucağıma alırım oglumu cinsiyeti bile belli oldu eli koku herseyi tamam simdi onu kaybetmek korkusu herseyden betermis allahim bebgime tum bebeklere ömür versin teşekkür ederim arkadaslar

Masallah guzelim annesine siki siki tutunur oglusun sen icininferah tut

Çok geçmiş olsn canm brnde 9+5 oldm 7 haftalıkken bi gittm kese çevresnde kanama var dedi progestanı 4 e çıkardı o an dünya başıma yıkıldı daha öncede düşük yaptığm için bir hafta dnlendm doktor grçmiş dedi ve daha öncekndende çok iyi biliyorm kanama kesenin içinde olursa kötü bebeği zehirliyo ama kanama dışındaysa sorun yok sen biraz kendine dikkat etmemişsndr hassas demekki bünyen hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz bide seninki 12 olmış tutunmuş sana düşmez sanmıyorm alttan kanaman varmı

Alttan kanama sabahlari kan şeklinde geliyordu ama sonrasinda kahverengi lekeye dönüyordu iki gundur gelmiyor sadece arada kahverengi leke bgnde siyah olmaya baslams biraz once tuvalette siyah bise bosaldi korkmayin diyorum ama eldemi canim inşallah bebegini sag salim kucagina alirsin sende bende butun hamilelerde allah kimseyi bebgiyle sinamasn

Alttan kanama sabahlari kan şeklinde geliyordu ama sonrasinda kahverengi lekeye dönüyordu iki gundur gelmiyor sadece arada kahverengi leke bgnde siyah olmaya baslams biraz once tuvalette siyah bise bosaldi korkmayin diyorum ama eldemi canim inşallah bebegini sag salim kucagina alirsin sende bende butun hamilelerde allah kimseyi bebgiyle sinamasn

Korkma panik yapma tatlim kanama kahverengi ve siyaha donduyse kanamanin durdugunu gosterir onceden kanayan yer kuruyarak siyahlasmis. Hic korkma kipkirmizi sivi kan gelse kanama devam ediyordur aama rengi koyulastiysavkurumustur icini ferah tut

Bir normale donersem seker dağıtacam inşallah bir şey olmaz cok tesekkurler arkadaslar bu site gerçekten cok iyi valla rahatliyor insan cevremde kime desem benim durumumda degiller ondan anlamiyorlar ama burda rahatliyorum gerçekten

Oo bu süper kanaman siyaha döndüyse bitmiş demektir hadi gözün aydın :) yinede bi doktora git baksın için rahatlasn

Benim de kanamam oldu canim 7+2 de progestan crinone fitil kullandım 1 gece hastanede yattım 2 serum verdiler su an sağlığımız yerinde Allahima Cookk şükür 10+2 olduk. Rabbim yavrularimizi korusun sağlıkla hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin acılarını göstermesin.
Siyah ve kahverengi akibtidan korkma ama yined olabildiğince dinlen ve ani hareketlerden uzun süre ayakta kalmaktan kaçın. Birde sana tavsiyem rahim ağzı açıklığı var mi rahim ağzı kaç mm mutlaka muayeneni taptir belki de servikal yetmezlik vardır 12. Haftadan sonraki kanamalar genelde servikal yetmezlik habercisi. Doktorun muayene etsin dikiş atabilir rahim agzina

Son düzenleme:
Back
X