- Konu Sahibi Perizekaaaali
Arkadaslar kesemin disinda kanama varms 12 haftalik hamileyim doktor yat dedi haftaya tekrar kontrol icinizde bunu yasayan varmi bunun sonu düşük değil dimi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar kesemin disinda kanama varms 12 haftalik hamileyim doktor yat dedi haftaya tekrar kontrol icinizde bunu yasayan varmi bunun sonu düşük değil dimi ?
Ilk gebeliğim kesemde sorun yokms yani kanamanin sebebinide bilmiyorum agri is yapmadm iliskiye girmedm kavga etmedm ama doktorum grip salgin ust solunum yolundan değilde alttan almissindr bebk etlikenmistir ondandr dedi progesteron igne kullaniyorum senin için çok üzüldüm inşallah en yakin zamanda bida kalırsın allah bebeklerimizle sinamasin bizi![]()
Teşekkür ederim canım cok sagol icim rahatladi gerçekten allahim sanada tekrardan nasip eder inşallah
Amin inşallah bende kucağıma alırım oglumu cinsiyeti bile belli oldu eli koku herseyi tamam simdi onu kaybetmek korkusu herseyden betermis allahim bebgime tum bebeklere ömür versin teşekkür ederim arkadaslar
Çok geçmiş olsn canm brnde 9+5 oldm 7 haftalıkken bi gittm kese çevresnde kanama var dedi progestanı 4 e çıkardı o an dünya başıma yıkıldı daha öncede düşük yaptığm için bir hafta dnlendm doktor grçmiş dedi ve daha öncekndende çok iyi biliyorm kanama kesenin içinde olursa kötü bebeği zehirliyo ama kanama dışındaysa sorun yok sen biraz kendine dikkat etmemişsndr hassas demekki bünyen hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz bide seninki 12 olmış tutunmuş sana düşmez sanmıyorm alttan kanaman varmıArkadaslar kesemin disinda kanama varms 12 haftalik hamileyim doktor yat dedi haftaya tekrar kontrol icinizde bunu yasayan varmi bunun sonu düşük değil dimi ?
Alttan kanama sabahlari kan şeklinde geliyordu ama sonrasinda kahverengi lekeye dönüyordu iki gundur gelmiyor sadece arada kahverengi leke bgnde siyah olmaya baslams biraz once tuvalette siyah bise bosaldi korkmayin diyorum ama eldemi canim inşallah bebegini sag salim kucagina alirsin sende bende butun hamilelerde allah kimseyi bebgiyle sinamasn
Alttan kanama sabahlari kan şeklinde geliyordu ama sonrasinda kahverengi lekeye dönüyordu iki gundur gelmiyor sadece arada kahverengi leke bgnde siyah olmaya baslams biraz once tuvalette siyah bise bosaldi korkmayin diyorum ama eldemi canim inşallah bebegini sag salim kucagina alirsin sende bende butun hamilelerde allah kimseyi bebgiyle sinamasn