Kese dışında küçük kanamam varmış

Tuse3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
17
1
86
33
7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?

7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
benimde vardi cnm progestan kullanip dikkat ettim ayrica pruloton depot igne oldum 5gunde bir cok sukur saglikliyiz Allah bebislerimizi saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin dikkat et cok hareket edip is yapma dinlen bolbol..

Ben de senin gibiydim istirahat çok iyi geliyor.kanama alani geçesiye kadar sürekli yat ;)merak etme yok oluyor sonra gecmis olsun .

Doktor bana sanadece progestan fitil verdi.Okuyorum coğu kişi iğnede kullanmıs karın bölgemde ağrıda var bilginz var mı?

Doktor bana sanadece progestan fitil verdi.Okuyorum coğu kişi iğnede kullanmıs karın bölgemde ağrıda var bilginz var mı?
canim benim ilk once günde iki progestan kullandirdi karin agrim devam edince igneyide ekledi progestan ister agizdan ister fitil olarak kullaniliyor..surekli yattigin halde agrin devam ediyorsa ara bilgilendir doktoru boyle boyle diye belki dozunu arttirir hapinin yada igne ekler..benim bugun oldu progestan igneyi biraktim ama rahim gevsetici baska ilac basladi azicik dolaninca gene karnim agriyor cunku..

benimde o haftalarda çok az kanamam vardı kese dışında progestan kullandım sadece o baya küçülttü

Benimde var si 4 ay progestan kullandim şuan 6 ayligiz plasentadan kanamam var disariya vuran bir kanamam yok korkma inş.birşey olmaz

Benimde var si 4 ay progestan kullandim şuan 6 ayligiz plasentadan kanamam var disariya vuran bir kanamam yok korkma inş.birşey olmaz
Ne kadar zaman dinlendin ben şuan da tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya çalışıyorum.İşe geri dönmek için soruyorum süreç nasıl oluyor diye

Benim de var kese dışında kanama alana.geçen öok şiddetli öksürdüm boğazıma fındık tozu kaçtı.öksür öksür sabah bi wc baktım kanama dışarı çıktı böyle kahverengi akıntı gibi hemen Dr gittim progestan başladı. kullanıyorum o günden beri hiç bişey yok fakat progestan hakkında pek ii şeyler okumadım onun için ne yapsam bilemedim. düşüğü önlemiyormuş mesela.memede kitle yapıyormuş. Erkek çocuklarda bir takım problemlere sebeb oluyormuş felan gibi alper Mumcu sitesinde okudum napcam bilmiyom

Bendede vardı canım 5+6 günlükken kanama alanı var kendiliğinden kaybolabilir yada dahada çok büyüye bilir dedi doktor. Hiç bir ilaç vs vermedi sadece folbiol oda biliyorsun folikasit. 1hafta sonra gel dedi gittim ve hiçbirşey yoktu kayboldu hamd olsun ve o dönemde ev taşıyorduk tayinimiz çıktı koliler vs o dönemde yok oldu. Ama sonra bi kaç kere ağır birşey kaldırdım. Önce hafif sonra biraz ciddi kanamam oldu o zaman fitil verdi doktor çok kullanmadım en fazla 5 gun tiksindigimden erken bıraktım.. onuda atlattık hamd olsun şuan 33+2 günlük hamileyim darısı hayırlısı ile başına sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaAllah canım benim..

Kaç cnm olduğunu söylemedi doktor kesenin sağında ufak bi yeri gösterdi.
cm olarak ölçüyolar aslında benim alanım 2 cm falandı ilacı içtim 10 gün sonra 1 cm indi ilacıda tedbir amaçlı kullanıyorum doktorum çok önemli bişey olmadığını söylemişti bana

Aynı şeyi bende yaşadım kese kenarında kanama vardı 4 gün sürdü iğne ve progestanla geçti çok şükür.. bebeğinin durumu iyiyse hiç Canını sıkma :) yat dinlen ve kalkma geçmiş olsun :)

Bu süreçte dinleniyormuydunuz
yoo bana dinlenme vermedi ben hatta baya korkmuştum düşük tehlikem mi var falan diye ama hiç önemli bişey değil demişti doktorum herkeste oluyor demişti kanamam falan yoktu ama sadece sarı akıntım böyle turuncu kahve gibi bi renge dönüşmeye başlamıştı oda zaten o alanın kuruduğuna işaretmiş progestandan sonrada geçti işte alan

Back
X