Kese dışında küçük kanamam varmış

Ne kadar zaman dinlendin ben şuan da tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya çalışıyorum.İşe geri dönmek için soruyorum süreç nasıl oluyor diye
Ben ilaclarimi düzenli kullandim agir isler yapmamaya özen gösterdim çok kendimi korumadim dikkat ettim ama yatmadim rutin hayatima devam ettim ilaçlarla zaten kanamam durmuştu calismiyorum evde olduğumdan bir sure vermeyeceğim ama yatmadim hic

Doktor 2hafta sonra kontrole çağırdı fakat ben evde yatmaktan cok sıkıldım işime geri dönmek istiyorum 1hafta snra kontrole gitsem kanamanın durumunda değişiklik olur mu acaba

Benim ara ara geliyo anlamıyorum valla 3 gün yok 4. gün tekrar kahverengi yada kirli kan gibi

7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
Merhaba, bana da doktor 7.haftamda ultrasonda bakıp kanamalı bir bölge var, hazırlıklı olmanız için söylemem lazım düşükle sonuçlanabilir dedi... Bunu söyleyen devlet hastanesindeki bir doktordu, 2 saat sonra emin olmak için özele gittim, ne kanaması hiçbir sıkıntı yok ben birşey görmüyorum dedi özeldeki... O 2 saat nasıl geçti bir de bana sorun, ağla ağla bebeğimi düşürebilirdim... Progestan vermişti devletteki doktor hap şeklinde, tüm kutuyu kullandım her ihtimale karşı. Siz devlete mi gidiyorsunuz özele mi? Devlet ve özel arasında ultrason hassasiyetleri arasında inanılmaz fark oluyor. Böyle bir şey olma ihtimaline karşın iletmek istedim. İnşallah düzelir/düzelmiştir en kısa sürede. Sağlıkla alın kucağınıza.

Merhaba, bana da doktor 7.haftamda ultrasonda bakıp kanamalı bir bölge var, hazırlıklı olmanız için söylemem lazım düşükle sonuçlanabilir dedi... Bunu söyleyen devlet hastanesindeki bir doktordu, 2 saat sonra emin olmak için özele gittim, ne kanaması hiçbir sıkıntı yok ben birşey görmüyorum dedi özeldeki... O 2 saat nasıl geçti bir de bana sorun, ağla ağla bebeğimi düşürebilirdim... Progestan vermişti devletteki doktor hap şeklinde, tüm kutuyu kullandım her ihtimale karşı. Siz devlete mi gidiyorsunuz özele mi? Devlet ve özel arasında ultrason hassasiyetleri arasında inanılmaz fark oluyor. Böyle bir şey olma ihtimaline karşın iletmek istedim. İnşallah düzelir/düzelmiştir en kısa sürede. Sağlıkla alın kucağınıza.
Benim 5. Haftadan beridir kanama alanı var. Geçen hafta kanama alanı yok dedi düzelmiş dedi ondan sonra ultrason cihazına bişey yaptı görüntüyü terse çevirdi aaaa bak burda hala varmış tersine çevirince gördüm dedi tani bunu hep gittiğim Dr söyledi. Belki ikinci gittiğin Dr görememiş olabilir bence bu durumu kesinleştirmelisin. Ona göre ilaç istirahat gerekebilir

Benim 5. Haftadan beridir kanama alanı var. Geçen hafta kanama alanı yok dedi düzelmiş dedi ondan sonra ultrason cihazına bişey yaptı görüntüyü terse çevirdi aaaa bak burda hala varmış tersine çevirince gördüm dedi tani bunu hep gittiğim Dr söyledi. Belki ikinci gittiğin Dr görememiş olabilir bence bu durumu kesinleştirmelisin. Ona göre ilaç istirahat gerekebilir
Yok canım, devletteki ultrasona ultrason demeye bin şahit ister, bana bir şeyler gösterdi karıncalı eski model tvlerdeki gibi... Özeldeki ise çok çok iyiydi çok ayrıntılı bir şekilde baktı uzun uzun ve hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi, hatta sonraki hafta yurt dışı seyahatim vardı, dinlenmem gerekir mi her ihtimale karşı gitmeyeyim mi evde mi yatayım diye sordum, gönül rahatlığı ile gidebilirsin hiçbir sıkıntı yok dedi. Cidden de hiçbir sıkıntı yaşamadım, dışarı kanama da olmadı zaten, 7.haftada oldu bu anlattığım şu an 19. Haftadayız Allah'a şükür, ardından 4 kez falan daha ultrasona girdim hiçbir problem yok. :) Benimki tamamen doktorun yanlış yönlendirmesi ve cihazlarındaki hassasiyet kaynaklıydı. Bu tarz durumlar da olabilir diye yazmak istedim, olumsuz bir durumda başka bir doktora daha görünmek mutlaka gerek.

Kızlar nereye yazılan bilemedim Dr 200 mg Protestan verdi fitil olarak günde bi kullan dedi ay nasıl olucak yatmadan dimi en mantıklısı kusura bakmayın hiç daha önce kullanmadım

Bnde 11.haftaya girdim doktor hala kanamanın aynı olduğunu söyledi herhalde böyle devam edecek

7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
Canım hiç endişelenme ben de aynısını yaşadım 12. Haftamda. Bir hafta neredeyse hiç kalkmadım progestan verdi geceleri fitil olarak kullandım. Sonra kayboldu gitti kanama alanı. Şimdi 19. Haftamdayım çok şükür. Bol su tüket , birde açık çay önermişti benim Doktorum günde 2-3 bardak. Söylenenleri yap istirahat et geçer gider

Back
X