Kese düzensizliği

gizemarslan1707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
2
0
1
32
Arkadaşlar merhaba. 6 haftalık hamileyim ve 1 hafta önce kanamam oldu, progeston filan kullandım kanamam durdu. Kanamamın olduğu gün kendi doktorum kesemin güzel olduğunu ve yolk kesemin oluştuğunu söyledi. 2 gün önce kontrol amaçlı başka hastanenin aciline gittim ve doktor kese düzensizliği var bebek de yok zaten düşük yapabilirsin dedi. Moralim kaç gündür çok bozuk, kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ve sonucunuz ne oldu?

bence kendi doktorunuza tekrar bi gidin evde durup kara kara düşünmek çok zor kese bozulması sıkıntılı bi durum bi baksın keseye , kesenin yerine . kanama kesildiyse ağrı yoksa umudu kesme ama mutlaka tekrar git derim .

Doktorumla görüştüm ama izinli olduğunu söyledi, p.tesi gününü beklemek zorundayım.

Merhaba şu an aynı durumdayım kanama sonrası kese iyi demişlerdi .şimdi kese düzensiz dediler ama.bebek ve kalp atışını duydum 6+2 haftaya tekrar bakacakm çok canım sıkkın günlerdir hastanede yatıyorum ne güzel kanamam durmuştu. Sizin düşük mü oldu yoksa hamileliğiniz ilerledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…