Kese Duzensizligi

selale0101

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1.876
1.586
448
2 ay once kese duzensizligi sebebiyle kurtaj olmak zorunda kaldim. Gebeligim ilk goruldugunde kese 9, 7 mm di ve kenarlari duzensizdi. Daha sonra kese disi kanama basladi ve kesenin sekli dahada bozuldu embriyom 2mmdi ama kalp atisi 1 gun duyuldu sadece sonra hic duyulmadi kese disi kanamam progestan sayesinde durdu ama embriyo 2 hafta geri kaldi. Benim gibi kese duzensizligi ile bebegini kaybeden yada gebeligi devam eden var mi.

kaybın için gerçekten çok üzüldüm. aynı şey benimde başıma geldi 7 haftalık gebeliğim kese bozulduğu için sonlandırıldı patoloji sonuçları temiz. geldi. doktorum genetik test ve trombosit paneli istedi ve sonucunda kan pıhtılaşması çıktı. kan sulandırıcı kullanıyorum. inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Gecmis olsun ve basin sagolsun canim. Kalp atislari varmiydi bebeginin , kese disinda kanaman oldu mu benim gibi

sağol canım, benim sürekli lekelenmelerim oldu, kahverengi lekelenmeler hiç yoğun bi kanamam olmadı, ama çok şiddetli kasık ağrılarım vardı. biz ağrılardan dolayı doktora gittik ve kesenin bozulduğunu söyledi doktor ( önümüzdeki ay kontrole gidicem bakalım bu ay olacak mı olursa iğneye de başlayabilirim bakalım kısmet

Allah saglikli sihhatli bebekler nasip etsin cumlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…