Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok dikkat et kendine Rabbim yavrunu sana bagislasin :)Kanama icimdeymis dun yoktu bugun goruldu igne vurdu ilac verdi korkuyorum yat dedi yatıyorum ama korkuyorumsanada cok gecmis olsun canimm
Sagol canimm aminn insallah birsey olmazCok dikkat et kendine Rabbim yavrunu sana bagislasin :)
Cok gecmis olsun canim benim .. Bende kanamada yok dun gitmistim doktora sorun yoktu yola ciktim sabah indim bide kendi doktoruma gideyim dedim kanama gordu .. Yani erken teshis oldu biraz insallah bise olmazBenimde oldu 7 8 haftalik falandim bildigin iki gun kanamam surdu bir hafta kahverengi akintim surdu dr a gittigimde kanaman kese disinda dedi igne oldum ilac kullandim ve bol bol dinlendim gecti kafana takma stres daha kotu yapar yat dinlen
korkma korkma icini rahat tut yanlis bilmiyorsam icerdeki kanamayi attigin icin kahverengi akintilar sendede olur dr una danis ama panik yapma oyle bise olursaCok gecmis olsun canim benim .. Bende kanamada yok dun gitmistim doktora sorun yoktu yola ciktim sabah indim bide kendi doktoruma gideyim dedim kanama gordu .. Yani erken teshis oldu biraz insallah bise olmaz
Insallahkorkma korkma icini rahat tut yanlis bilmiyorsam icerdeki kanamayi attigin icin kahverengi akintilar sendede olur dr una danis ama panik yapma oyle bise olursa
InsallahRabbim korusun .. Akinti olur yani dedigin iyi oldu canim yoksa korkardim bide evde tekim bugun aklim cikardi
Ay valla hamile kalmakla bitmiyor bu ispembe kanaman olursa sakin oluyosun direk dr unu ara o seni yonlendirir insallah olmaz yasadigim icin panige kapilma diiye yaziyorum dedigim gibi kanama esnasinda kahverengi akintilar normal ama dr una danismayi kesinlikle ihmal etme her ne olursa olsun sakin ol emi hamilelik bu pek bi korkak oluyoruz allah sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin :)
Kanama icimdeymis dun yoktu bugun goruldu igne vurdu ilac verdi korkuyorum yat dedi yatıyorum ama korkuyorumsanada cok gecmis olsun canimm
Canım peki sen bişey hissetmişmiydin doktora gitmeden
Yok canim hissetmedim gule oynaya gittik doktora sonuc bu ..
İnsallah insallah..dikkat et sende canim yaaHımm bende 2 haftadır bayaaa yolculuk yaptım da o yüzden merak etmiştim. Hayırlısıyla inşallah bebişlerimize bişey olmaz :)
Insallah bende atlatirim canimm Rabbim bize bagislasin yavrularimizi .. Sende lekelenme falan oldu muBende 6 haftadan 12 haftaya kadar kese dışı kanama yaşadım ilac ve dinlenme ile Allaha şükür atlattım. Herkeste düşük olacak diye birşey yok sen dinlenmeye bak.