Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?
Kızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?
Benim 4. aya girerken başladı. Progestan iğnesi olmaya başladım. Sonra kanama alanı genişledi. Genelde yattım. İğne oldum haftada 3 kere. 20. haftamda anca geçti kanama. Çok şükür yok şu anda 24. haftamdayım. Geçer umarım hemen. Benim kadar enşelenmeyin. Olabiliyormuş sebepsiz.
Merhaba 19. Haftadan yazıyorum 5. Haftadan başlayan kanamalarım vardı sonra bir Prof doktor bu bebeğin şansı yüzde 50 kanama alanı geniş üç hafta hastanede nasıl yatıyorsan öyle yatmalısın yemeğin önüne gelip önünden alınmalı sadece tuvalete kalkmalısın haftada bir duş dedi progestan fitil ve iğne oldum 16. Haftada kesildi