Kese etrafında kanama

35kvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.227
624
73
30
Arkadaşlar meraba 14. Haftalık hamileyim ultrasondan anlayan yorumlayabilir mi kanama alanı 1 diye işaretlenmiş alt tarafta 1=1,17cm diye yazılmış kanama alanının boyumu acaba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 3.402
Arkadaşlar meraba 14. Haftalık hamileyim ultrasondan anlayan yorumlayabilir mi kanama alanı 1 diye işaretlenmiş alt tarafta 1=1,17cm diye yazılmış kanama alanının boyumu acaba
Benimde 9-10. Haftalarda kese disinda kanama alanim olmustu bebek ve kese buyudukce zamanla yok olacak demisti. Tabi ilac vs kullandim 1 hafta korkumdan yattim hep

Benmki iki hafta doldu azaldı bu azalmış hali suan ben de yatıyorum iki haftadır kalkmadan geçmiş olsun

Hiç korkma canım benim o haftalarda bildiğin 10 cm kanama alanı vardı 2 ay sürdü allahın izniyle bitti

Geçmiş olsun inşallah benimde geçer hemen

Benmki iki hafta doldu azaldı bu azalmış hali suan ben de yatıyorum iki haftadır kalkmadan geçmiş olsun
Sen dikkat et dinlen bol bol. Kendini iyi hissedip ise guce dalma. Ben bi donem oyle yapmistim kanamam olunca akillandim cok sukur bisey olmadi kese ici kanamalar daha sikintili diye biliyorum kese disi oldugundan bebek buyudukce kanama alani kuculecektir

Çok sağol içimi ferahlattın evet yatıyorum 2 haftadır bi tek tuvalete kalkıyorum hiç bşye ellemiyorum iyi oluncada yormucm kendimi

Sen dikkat et dinlen bol bol. Kendini iyi hissedip ise guce dalma. Ben bi donem oyle yapmistim kanamam olunca akillandim cok sukur bisey olmadi kese ici kanamalar daha sikintili diye biliyorum kese disi oldugundan bebek buyudukce kanama alani kuculecektir
Kanaman oluyo muydu o sürece hani benm devamlı kahve rengi leke oluyo

Kanaman oluyo muydu o sürece hani benm devamlı kahve rengi leke oluyo
Progestan kullaninca kanamam kesildi. Doktor vajinadan bakmisti ve icerdeki kani aliyorum ki leke leke gelip seni endiselendirmesin demisti belki bundan dolayi lekelenmem devam etmedi.

Hımm anladım canım doktor almış sennkini ondan gelmemiş o zmn ben de kullanıyorum ama ilk zaman kesildi hala leke geldi

Kızlar geçmiş olsun hayırlısıyla mübarek kandil gününde hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻😳
benim haftam sizlerden küçük henüz 7+5 iz fadaha ama 5+4 den beri aralıklı vişne çürüğü rengine dönen kahve kahve kanamalarım oluyor tüp bebek zaten doktorumuz kalp atışı duyulduktan sonra gelişimsel bi sıkıntısı yoksa %90 doğumla gerçekleşir korkma dedi progestan fitil hariç tüm ilaçları kesti ama ara ara devam ediyor kanamam kese etrafında da kanama odağı görünmüyor istrahat öneriyorlar başka da bişi demiyorlar 😞
sizce bu kanama neden olabilir ?
Korkuyorum 😞

Ablacım manyak mısın kahve falı mı bu ne yorumu doktorun ne dediyse ona uy burada milletin yazdıklarıyla canını sıkma

Merhaba 4 haftalık tüp bebek ile gebeyim bugün keseyi görmeye gittik kese gözüktü aukurnama kesenin etrafında kanama alanı var dedi dr iğne ve fitil kullanıyorum çok korkuyorum bişey olur mu diye .bu arada alttan kanamam ya da lekelemem yok sadece ultrasonda gözüktü

Kızlar geçmiş olsun hayırlısıyla mübarek kandil gününde hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻😳
benim haftam sizlerden küçük henüz 7+5 iz fadaha ama 5+4 den beri aralıklı vişne çürüğü rengine dönen kahve kahve kanamalarım oluyor tüp bebek zaten doktorumuz kalp atışı duyulduktan sonra gelişimsel bi sıkıntısı yoksa %90 doğumla gerçekleşir korkma dedi progestan fitil hariç tüm ilaçları kesti ama ara ara devam ediyor kanamam kese etrafında da kanama odağı görünmüyor istrahat öneriyorlar başka da bişi demiyorlar 😞
sizce bu kanama neden olabilir ?
Korkuyorum 😞
Merhaba gezerken gordum yazinizi simdiki durumunuz ne acaba benimde cumartesiden buyana hafif günde 1 veya 2 kere olanpeceteye sildigimde gelen kahve lekelenmem oluyo bir kere alttan bakildi hicbirsry yok kesede kanama bolgesi falan gorunmedi bebegi gorduk kalp atisida iyi doktor kesede rahme yakin degil bebekteiyi tutunmus dedi ama kanamaya birsey diyemedi dunde karindan baktirdim bebek yasiyo kalp atisi var gayette iyi dedi ama dikkat edin düsuk tehlikeside olabilir dedi anlamadim nedenoluyo

Merhaba gezerken gordum yazinizi simdiki durumunuz ne acaba benimde cumartesiden buyana hafif günde 1 veya 2 kere olanpeceteye sildigimde gelen kahve lekelenmem oluyo bir kere alttan bakildi hicbirsry yok kesede kanama bolgesi falan gorunmedi bebegi gorduk kalp atisida iyi doktor kesede rahme yakin degil bebekteiyi tutunmus dedi ama kanamaya birsey diyemedi dunde karindan baktirdim bebek yasiyo kalp atisi var gayette iyi dedi ama dikkat edin düsuk tehlikeside olabilir dedi anlamadim nedenoluyo
Canım öncelikle sağlıkla kucağına al yavrunu 🤲 inan neden olduğunu kimseler aciklayamadan genellikle bebek tutunurkeb olur böyle kanamalar bol istirahat bol su diyerek 36. Haftaya kadar geldim ben korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz 🤲 inşallah zaman su gibi akar gider sana da 🤲

Back
X