Şöyle benim 4.haftadan beri lekelnme kanamam vardi. İlk gittim progestan verdiler lekelnme için sıkıntı yok kullaniyordum, sonra kanamam olmaya başladı yoğun ped doluyordu gittim acile bı asistan doktor! "uğraşma kesenin üç katı kadar kanama alanı var ben böyle kanama görmedim böyle kanamayla zaten düşer uğraşma, özelde hastam olsan vermezdim birşey düşsün" dedi bu arada yedinci hafta falan kalp atışını duyduk e dedim kalbi atıyor ölsün diye mi bekleyeyim çıktım ordan başka bı doktora gittim kadın dedi ki "ikiz gebelik kanama alanı gelişmeyen kesede" yatış yaptırdı serum verildi o gün iğne yapıldı beş gün daha iğne yapıldı besinci günü gittim kanama alanım yok olmuş gibiydi benek benek lekeler kalmıştı haftalardır da progestan fitil kullanıyorum tedbiren bir ay devam edelim dedi bir hafta önce cuma gittim lekelenmem de bitti o kalan parcalarda temizlenmisti, düşecek dedikleri bebeğim de yumruklarını açıp kapatıp ağzına sokmaya çalışıyordu 14.haftaya girdim bugün. Çok uzattım özür diliyorum, demek istediğim içinize ssinmeyen bı durum varsa bı farklı doktordan görüş alın herşey değişebilir... O gün bı kararla gitmeseydim diğer doktora da öylece bekleseydim ve o kanama büyüyüp diğer bebeğimi de alsaydı nasıl içim rhaat devam edecektim bilmiyorum. Aklıma geldikce ofkeleniyorum o diğer doktora. Lütfen birşey yapmazlarsa yarın bı farklı görüş almayı deneyin kendiniz ve bebeğiniz için, dualarım sizinle inşallah saglikli bir süreç geçirir sağlıcakla kavusursunuz