Kese gelişiminin SAT'a göre geriden gelmesi

pimerall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
175
53
98
40
merhaba kızlar. biraz evvel doktor randevusundan geldim. SAT'a göre 6+4, gebelik kesesine göre 5+5 çıktı. Doktor gelişimin geriden geldiğini, iki ihtimal olduğunu; ya gelişiminde problem var, ya da yumurtlama dönemin geç oldu dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tedirgin oldum. Çok büyük fark yok ama beta sonucumu bekliyorum şimdi.Yorumlarınızı bekliyorum.

dediği gibi normal de olabilir ben de ilk geceliğine 8 haftaya yakın di ama 6+1 di dr a göre geç dollenme olmuş dedi sonra düsuk yaptım kalbi durduğu için ama illa bu sebepten olcak diye birşey yok

dediği gibi normal de olabilir ben de ilk geceliğine 8 haftaya yakın di ama 6+1 di dr a göre geç dollenme olmuş dedi sonra düsuk yaptım kalbi durduğu için ama illa bu sebepten olcak diye birşey yok
Geçmiş olsun, yavrunuz şefaatçiniz olsun inşallah. teşekkür ederim yorum için.

merhaba kızlar. biraz evvel doktor randevusundan geldim. SAT'a göre 6+4, gebelik kesesine göre 5+5 çıktı. Doktor gelişimin geriden geldiğini, iki ihtimal olduğunu; ya gelişiminde problem var, ya da yumurtlama dönemin geç oldu dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tedirgin oldum. Çok büyük fark yok ama beta sonucumu bekliyorum şimdi.Yorumlarınızı bekliyorum.
canim benim de öyle ama gec döllenme benimki

benimkinin de belli olması için 10 gün sonraya gün verdi.sizinki nasıl kesinleşti geç döllenme olduğu? mona rozaa hanım?

Bi kaç günlük geriden gelmeye takılıp kendini üzme canım. Benim yumurta takibi olduğu için geç döllenme olduğu da ortadaydi hala bir hafta geriden geliyor öyle olmasına rağmen haftasında olması gereken kilo ve boyda ilerliyor.

Ya bu doktorların dediği ne saçma
Son adet gördüğün güne göre tarihi belirliyolar yahu sanki adet gününde mi hamile kalıyor millet? Yumurtlama gününde kalınıyo sonuçta o da adet bittikten 1-2 hafta sonra oluyo
o yüzden doktorun dediğini kafanıza takmayın siz ilişki günlerinizi en iyi siz biliyosunuz

Canim bendede 1 hafta geriden geliyor gec döllenme olmustur. Her zaman saat gibi orta gunlerde yumurtlamiyoruz... Ben adete yakin yumurtladim mesela...
Kalp atisi duyduysan korkma bence :KK66:
Allah evlatlarimizi bize bagislasin:dua:

gönlunu ferah tut canim doktorlarin bazilari böyle korkutuyor

Canim bide transvajinalle farkli normal ultrasonla farkli cikiyor. Ben kilolu oldugum icin karindan net goremiyor o yuzden kucuk cikiyor. Birde ultrason farki var...

benimde geç döllenme çıkmıştı. yumurtlama tarihlerimiz öyle hesaplamalardaki gibi kusursuz olmuyor 28 gün adet 14. gün yumurtlama diye hesap yapıyor doktorlar ama birçok kişinin ki buna uymuyor. kalp atışlarını duyduğunuzda, gelişimide normal gidiyorsa korkacak birşey yoktur.

İki gebelik yasadim 2 side 2 hafta geriden geliyordu. Doktor bunun sorun olmayacagini soyledi

anlayamadığım hamileliğimi ilk öğrendiğimde betam 38.9 çıktı. 5 gün sonra da 370 çıktı. bu iki sonucumla başka bir doktora gittim tavsiye üzerine. Bu iki artış normal ama çok iyi değil dedi.

Arkadaşlar merhaba. Benim kırktuğum bir konu var martın 12 sinde kırunmasız ilişkiye girdim eşimle fakat nisanın başında 3 günlük çok yoğun sayılmayacak bir şekilde kan geldi. Mayıs ayının başında adet olmam gerekirken olmadım 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptım ve 79 çıktı ve diğer günler 2 3 katına çıktı ben doktora satı nisan veriyorum ve sat a göre 1 hafta geç döllenmiş. Marttaki ilişkimizden olupta çocuğumda gerilik oluşmuş olmasından korkuyorum. Böyle bişey başına gelen varmı? Acaba nisan ayındaki üstüne görmemiydi diye düşünüyorum ama beta bukadar düşük olurmuydu mart olsaydı ?

Back
X