Geçmiş olsun, yavrunuz şefaatçiniz olsun inşallah. teşekkür ederim yorum için.dediği gibi normal de olabilir ben de ilk geceliğine 8 haftaya yakın di ama 6+1 di dr a göre geç dollenme olmuş dedi sonra düsuk yaptım kalbi durduğu için ama illa bu sebepten olcak diye birşey yok
canim benim de öyle ama gec döllenme benimkimerhaba kızlar. biraz evvel doktor randevusundan geldim. SAT'a göre 6+4, gebelik kesesine göre 5+5 çıktı. Doktor gelişimin geriden geldiğini, iki ihtimal olduğunu; ya gelişiminde problem var, ya da yumurtlama dönemin geç oldu dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tedirgin oldum. Çok büyük fark yok ama beta sonucumu bekliyorum şimdi.Yorumlarınızı bekliyorum.
7 haftalik diye gitmistim 5+4 cikti doktor gec döllenme dedi.. simdi de gelisimi o sekildebenimkinin de belli olması için 10 gün sonraya gün verdi.sizinki nasıl kesinleşti geç döllenme olduğu? mona rozaa hanım?
Canim bendede 1 hafta geriden geliyor gec döllenme olmustur. Her zaman saat gibi orta gunlerde yumurtlamiyoruz... Ben adete yakin yumurtladim mesela...merhaba kızlar. biraz evvel doktor randevusundan geldim. SAT'a göre 6+4, gebelik kesesine göre 5+5 çıktı. Doktor gelişimin geriden geldiğini, iki ihtimal olduğunu; ya gelişiminde problem var, ya da yumurtlama dönemin geç oldu dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tedirgin oldum. Çok büyük fark yok ama beta sonucumu bekliyorum şimdi.Yorumlarınızı bekliyorum.
gönlunu ferah tut canim doktorlarin bazilari böyle korkutuyormerhaba kızlar. biraz evvel doktor randevusundan geldim. SAT'a göre 6+4, gebelik kesesine göre 5+5 çıktı. Doktor gelişimin geriden geldiğini, iki ihtimal olduğunu; ya gelişiminde problem var, ya da yumurtlama dönemin geç oldu dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tedirgin oldum. Çok büyük fark yok ama beta sonucumu bekliyorum şimdi.Yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba kızlar. biraz evvel doktor randevusundan geldim. SAT'a göre 6+4, gebelik kesesine göre 5+5 çıktı. Doktor gelişimin geriden geldiğini, iki ihtimal olduğunu; ya gelişiminde problem var, ya da yumurtlama dönemin geç oldu dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tedirgin oldum. Çok büyük fark yok ama beta sonucumu bekliyorum şimdi.Yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba kızlar. biraz evvel doktor randevusundan geldim. SAT'a göre 6+4, gebelik kesesine göre 5+5 çıktı. Doktor gelişimin geriden geldiğini, iki ihtimal olduğunu; ya gelişiminde problem var, ya da yumurtlama dönemin geç oldu dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tedirgin oldum. Çok büyük fark yok ama beta sonucumu bekliyorum şimdi.Yorumlarınızı bekliyorum.
Hayır, doktor henüz erken dedi karnımdan baktı zaten.kalp atisini duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?