- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 34
- Konu Sahibi Ewremmmerve
Kızlar sorum olacak. Bugün doktora gittim ve beta hcg 3518 çıktı ama ultrasonda kese görülmedi neden olabilir? ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma canım ben zannetmiyorum dış gebelik olduğunu ne biliyim bir ağrı olur leke olur kan olur sancı olur... dış gebelik geçiren çok arkadaşım oldu. biri ameliyat bile oldu. şiddetli ağrıları vardı değerler bir çıkıp bir iniyordu.ayrıca karından ultrasonla göremiyor olması normal daha çok küçük kötü birşey olsa doktor söylerdi. korkma sen. Allahın izni ile bebeğin tutunacak göstericek kendini sana inş.Bir hafta önce evde test yaptım hemde Ucuz olanlardan anında çift çizgi çıktı. Karından ultrason yaptı hicbisiyden göremedi. Korktum acaba dış gebelik falan olabilir mi diye![]()
bak bende 4 düşük yaptım bu 5. gebeliğim bende keseyi görmedim henüz. doktor baktı ama görünmez küçük daha haftaya bakalım dedi. panik yapma o yüzden sende...inşallah hiç bir sorun çıkmayacak.İnşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. 2 kez düdük yaptım bu Bebeğimi kaybetmek istemiyorum(
Kaç haftalık? İlk 6 hafta benim de görünmedi alttan muayene etti ufacık bir kese vardı.Kızlar sorum olacak. Bugün doktora gittim ve beta hcg 3518 çıktı ama ultrasonda kese görülmedi neden olabilir? ?
Senin beta hcg kaç çıktı ??bak bende 4 düşük yaptım bu 5. gebeliğim bende keseyi görmedim henüz. doktor baktı ama görünmez küçük daha haftaya bakalım dedi. panik yapma o yüzden sende...inşallah hiç bir sorun çıkmayacak.
adetten 1 gün önce 444Senin beta hcg kaç çıktı ??
Daha erken canim vajinadan bakmadimi doktorKızlar sorum olacak. Bugün doktora gittim ve beta hcg 3518 çıktı ama ultrasonda kese görülmedi neden olabilir? ?
Bakmadi ya cuma günü gittiğimde söyliyim en iyisi ya da bi hafta bekleyip öyle mi gitsem ki ??Daha erken canim vajinadan bakmadimi doktor
Bi dahaki hafta gozukur canim. 7000 lere gelsin karindan anca gozukur igne ucu kadar bisey zaten :) sende dert etme canim benim.Bakmadi ya cuma günü gittiğimde söyliyim en iyisi ya da bi hafta bekleyip öyle mi gitsem ki ??
Canım korkma ayin Yirmi sinden beri hastanelerseyim. Dış gebelik şüphem vardi.arrik kafayı yiyecektim.en sonunda beş arti üçte Dr alttan baktı ve gordu en azından Rahimde dedim sevindim. Dış gebe olman için kan değerlerinin ikiye katlama dan az az yükselmesi gerekiyor benimki öyleydi. Bol bol su iç şu keseyi buyutuyormusİnşallah yaa hayırlısı valla sağlıkla bi alsam kucağıma başka bişey istemiyorum![]()