Kese göründü bebek yok 6+2

mersintokat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
71
18
8
26
Kızlar selamlar🌸
6+2 gebeyim en son adet tarihim 21 Mayıs geçen hafta yani 5 haftalıkken doktora gittiğimde kese hiç görünmedi bugün gittim sadece kese göründü bebek görünmedi haftaya tekrar gel dedi böyle yaşayan var mı aranızda lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle 🌸

Benimde aynı şuan geçen hafta kese gördük küçüktü bugünde kese büyümüştü ama henüz kesede birşey göremedik haftaya tekrar kontrol var. Benimde son adet 19 mayıs 6+4 olarak hesapladı doktorum. Fakat benim tüp bebek transferle oldu

Kızlar selamlar🌸
6+2 gebeyim en son adet tarihim 21 Mayıs geçen hafta yani 5 haftalıkken doktora gittiğimde kese hiç görünmedi bugün gittim sadece kese göründü bebek görünmedi haftaya tekrar gel dedi böyle yaşayan var mı aranızda lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle 🌸
Merhabalar , benim de son adet tarihim 21 Mayıs cumartesi doktora gittim takvime göre 6+6 ama kese gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmedi doktor bir hafta sonra gel dedi ama bende korkuyorum acaba boş gebelik mi diye sizden bir haber var mı acaba

Merhabalar , benim de son adet tarihim 21 Mayıs cumartesi doktora gittim takvime göre 6+6 ama kese gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmedi doktor bir hafta sonra gel dedi ama bende korkuyorum acaba boş gebelik mi diye sizden bir haber var mı acaba
Merhaba benim son adetim 21 Mayıs. Pazartesi 6+0 günlük ultrason da gözükdu haftaya kalp atışını duymaya gelin dedi .sizce kesenin içinde iki tane yuvarlak yok mu .

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-12-15-05-56-505_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2023-07-12-15-05-56-505_com.google.android.apps.photos.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 594
Merhaba benim son adetim 21 Mayıs. Pazartesi 6+0 günlük ultrason da gözükdu haftaya kalp atışını duymaya gelin dedi .sizce kesenin içinde iki tane yuvarlak yok mu .
Hiç korkma canım inşallah duyacaksın 6+1 de zorla kalp atışı duydum çok yavaş ve zayıftı yeni olmuştu. 1 saniye tek açtı doktor o derece yepyeniydi

Hiç korkma canım inşallah duyacaksın 6+1 de zorla kalp atışı duydum çok yavaş ve zayıftı yeni olmuştu. 1 saniye tek açtı doktor o derece yepyeniydi
Ne güzel bir duygu kalp atışı duymak .Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🤲🥰

İnşallah hayırlısıysa bizimle olsunlar Salı günü gideceğim bende biribirimizi haberdar edelim güzel haberler alırız inşallah
Merhabalar ben bugün doktora gittim malesef boş gebelik dedi bakalım şimdi bir doktora daha geldim haber bekliyoruz ama sanırsam kürtaj olacağım..

Temmuz 13unde beta değerim 6 bunin üzerinde çikti bugün randevum vardı doktora 5 haftalik dedi keseyi gördü lakin bebek yok 10 gün sonrasına gel dedi bundan önce Mayıs ayinda kimyasal gebelik var sizce normal mi bu değerler ve kese biraz korkuyorum bilgisi olan rica etsem aydınlatabilir mi? Kesenin çapi 1.68 çikti sizce sikintili mi acaba yaşayan var mı 10 gün sonrasına gün verdi cuma gitsem olur mu

Bende bugün gittim kürtaj olacağım cuma günü
Hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun ben hep öyle dua etmiştim rabbim en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün doktorum bana sağlıklı olsa napar eder tutunurdu dedi tutunmaydıysa sağlıksız demek ki

Hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun ben hep öyle dua etmiştim rabbim en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün doktorum bana sağlıklı olsa napar eder tutunurdu dedi tutunmaydıysa sağlıksız demek ki
Evettt benimki de aynısını dedi ve çok şükür ki kalabiliyorsun kalamayan o kadar insan var dedi

Amin inşallah ❤️😘doktor ne kadar süre korunun dedi
Doktor ilk adeti görün dedi aslında çok beklemeyi de tavsiye etmedi ama ben eylül yada Ekim gibi düşünüyorum kilolu hamile kalmıştım biraz zorlandım o 2-3 ay sürede kilo verip daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum hemde rahim olsun biraz toparlanıp kendime gelmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar

Dün acile gittim ulturasonda bebek göründü ama bugün özel klinikte vajinal ultrasonda da görünmedi 20 mm kese var 6+3 ama regli düzensizliği ve pcos olduğum için bilmiyorum ama şu an dünden beri yerleşme kanamam var eğer ulturasonda bebek varsa neden vajinal ultrasonda görünmedi özelde küçük hücreler var embriyo oluşuyor mu bakacağız dedi cevaplarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG-20230719-WA0013.webp
    IMG-20230719-WA0013.webp
    20 KB · Görüntüleme: 363
  • Screenshot_2023-07-20-16-24-35-66_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    Screenshot_2023-07-20-16-24-35-66_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    20 KB · Görüntüleme: 298
Merhaba yeni gördüm mesajınızı evet kalp artışı duyuldu bebeğimiz görüldü 3 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidicez sizden de güzel haber vardır inşallah 🥰

Back
X