Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin olun, benim kese bile 5+6 da göründü. Bebek ve kalp atışı 7+4 te ancak görüldü. Acele etmeyin, korkulacak birşey yok.Kızlar merhaba bu durumla karşılaşan varmı aranızda bugün ilk muayenede kese göründü fakat bebek görünmedi 5hafta 3günlük hamileyim haftaya tekrar gelin bakalım dedi ama içim içimi yiyor boş gebelik olursa diye
İnşallah canım ya içim içimi yiyor birsürü yorumlarda da okuyorum boş gebelik olur falan insanın içine kurt düşüyorSakin olun, benim kese bile 5+6 da göründü. Bebek ve kalp atışı 7+4 te ancak görüldü. Acele etmeyin, korkulacak birşey yok.
Haftaya tekrar gidicez inşallah görünürDaha erken korkmayın benım ohaftada alttan muayeneyle gorunmustu . Birdhaakı hafta gorursunuz
İnşallah canım nasıl geçicek bir hafta bilmiyorumCanım bazen bebek sonradan görünebiliyormus boş gebelikte olabilir ama sen iyiyi düşün moralini bozma ve dua et inşallah öyle bir şey değildir
Sen hamiş bir kadınsın stres ve üzüntüden uzak durİnşallah canım nasıl geçicek bir hafta bilmiyorum
İnşallah durabilirimSen hamiş bir kadınsın stres ve üzüntüden uzak dur![]()
Benimki 7+4 olmasına rağmen 6 haftalık görünüyor dedi. Kalp atışı bile vajinal ultrason ile göründü. Her gebelik birebir aynı olmuyor. İçinizi ferah tutun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnşallah canım ya içim içimi yiyor birsürü yorumlarda da okuyorum boş gebelik olur falan insanın içine kurt düşüyor
Kızlar merhaba bu durumla karşılaşan varmı aranızda bugün ilk muayenede kese göründü fakat bebek görünmedi 5hafta 3günlük hamileyim haftaya tekrar gelin bakalım dedi ama içim içimi yiyor boş gebelik olursa diye
İnşallah canım çok sağol güzel yorumun için rabbim seninde beğüni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimki 7+4 olmasına rağmen 6 haftalık görünüyor dedi. Kalp atışı bile vajinal ultrason ile göründü. Her gebelik birebir aynı olmuyor. İçinizi ferah tutun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
İnşallah canım çok sağol güzel yorumun için rabbim seninde beğüni sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenimki 7+4 olmasına rağmen 6 haftalık görünüyor dedi. Kalp atışı bile vajinal ultrason ile göründü. Her gebelik birebir aynı olmuyor. İçinizi ferah tutun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Tekrar gidicez inşallah haftaya kadar bebek görünür teşekkür ederim yorumunuz içinStress hiç iyi gelmeyecektir size şuan.
Sabırlı olun ve haftaya tekrar gidin.
İnşallah canım çok sağol güzel yorumun için rabbim seninde beğüni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tekrar gidicez inşallah haftaya kadar bebek görünür teşekkür ederim yorumunuz için
İnşallah canım çok sağol güzel yorumun için rabbim seninde beğüni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İki tane kızım var benim sağlıkla gelsin inşallahİnşallah güzeller güzeli tatlış bi kızınız olsun, öyle hissettim![]()
Acaba size geç dollenme olabileceğini söylediler mi? Yani neden geç görünmüş ? Benim de 6+0 da gittim kese gorundu bebek görünmedi çok korkuyorum kese de dağınıkSakin olun, benim kese bile 5+6 da göründü. Bebek ve kalp atışı 7+4 te ancak görüldü. Acele etmeyin, korkulacak birşey yok.
Dağınık kese nasıl bilmiyorum ama bana geç döllenme demişti.Acaba size geç dollenme olabileceğini söylediler mi? Yani neden geç görünmüş ? Benim de 6+0 da gittim kese gorundu bebek görünmedi çok korkuyorum kese de dağınık