Kese görünmedi hala 😞

Merhaba kzlr cuma günü doktora gttk kan aldı ultrasonda görünmedi kese snclarm çıktı ama doktor amaliyata girdi bugüne kaldı sabahta kan aldı tekrar brzdn yine bakicak ultrasondan çok panik yapiyrm nedense ilk gebeliğim son adet tarihim 19 haziran önce yumurtlma testindn ogrendm gebe oldgmu snra norml test aldm hemn pozitfti kandada hcgbeta 1000.0ml olrk ckti cuma günü sizce panik yapmam normal mi 😞
Beta 1000 ken görünmeyebilir
Benim 7 binlerdeyken zor göründü

Merhaba benimde son adet tarihim 22 haziran yani sizden 3 gün küçüğüm hamileligim. Ben şuan 5+5 siz bu gün 6+1 sinz. Bende cuma günü kese görünmedi. 5+1 dim önümüzdeki cuma günü keseyi gormeye gidicem insallah bende gorurum. Cuma günü bende 6+1 oluyorum. Kalp atışını duyduhunuzda haber edermsnz. Çok panik yapiyorum. Acaba belirtilerinz var mi. Bende gögüs şişmesi ve agri var.
Canm panik yapma sakin ol sanki hiic yokmuş gbi bnde çok panik yaptım ben adet olucam die bekliyordum kasık ağrım bel ağrım goguslerm sis agriyoru hamilelik aklmdan ble geçmedi bulantm fln yok ya ondan ben ne bilim 😂 snra dedm bugn 8 gün oldu gelmiyo ama ağrım devm ediyo test yapım ilaç kullnm iyiki yapmsm normlde ypmazdm test adet olucm die direk içerdim içime doğdu sanki 3 tane yaptm test pozitf ckti direk 10gn sonrada kalp atışında haber veririm tabiki ❤️

Back
X