kese görünmedi normal mi :(

gebze

Rabbimin ikinci hediyesi
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
16
1
86
Kocaeli
kızlar son adet tarihim 18 kasımdı 19 aralıkta adetim 1 gün geçince idrar testi pozitif çıktı emin olayım diye doktora gittim ertesi günü kan testi yaptı beta hcg 744 çıktı ama kese görünmedi 10 gün sonra gel dedi hiç heyecanımı paylaşmadı zaten doktor emin olacağma şüpheli konuştu yaaa ne diyosunuz erken değil mi geç döllenme olmuş olabilir dedi kafamı karıştırdı içimi rahatlatacağına
sizin yorumlarınızı almak istedim kızlar yardımmm:26:

canım öncelikle hayırlı olsun.geç döllenme yaşamış olabilirsin.benim 3.gebeliğimde adetime 1 hafta kala test yaptım çıktı.doktora gittim.keseyi görmedi.7.haftada görüldü.:emir_bebek:adet günümüze 1 hafta varken bile gebelik oluşabiliyormuş.:49:güzel ve hayırlı bir gebelik geçirmen dileğinle.

hayırlı olsun bebişin. benim de son adet tarihim 16 kasım. dün yani 20 aralıkta doktora gittim. biz de göremedik malesef. daha çok küçük olduğunu bunun normal olduğunu hcg hormonunun 5000 in üzerine çıktığında görülebileceğini söyledi. benim şu an tam 5 haftalık. hormon değerimi biliemiyorum tabi. önümüzdeki salı günü tekrar çağardı o zaman görebilirmişiz. umuyorum dediği gibi olur.

çook teşekkür ederim kızlarr yaa içim artık daha rahat o konuda
bu arada bu saatte ayaktayım çünkü nedense ateşlendim bugün akşam gece yarısı acile gittik ilaç falan almdım dışarı çıkınca iyileştim hatta ama ne de zormuş kendime dikkat ettiğim halde böyle oldu bu arada bütün gün aşırı yorgunluğum vardı ara ara da başım ağrıyodu siz de böyle şeyler yaşıyomusunuz yaaa Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah... :18::emir_bebek:

kızlar son adet tarihim 18 kasımdı 19 aralıkta adetim 1 gün geçince idrar testi pozitif çıktı emin olayım diye doktora gittim ertesi günü kan testi yaptı beta hcg 744 çıktı ama kese görünmedi 10 gün sonra gel dedi hiç heyecanımı paylaşmadı zaten doktor emin olacağma şüpheli konuştu yaaa ne diyosunuz erken değil mi geç döllenme olmuş olabilir dedi kafamı karıştırdı içimi rahatlatacağına
sizin yorumlarınızı almak istedim kızlar yardımmm:26:

canım sakın korkma ben ilk öğrendiğimde değerim 48 di kese yoktu, 690 oldu değer kese yine yok benide yıllardır gittiğim dr. korkuttu hemen başka bir dr.a gittim adını çok duymuştum çok iyi bir dr.muş dediki bu değerlerde kese ne arar ancak 1800-2000 olduğunda kese görünür, dün kontrole gittim maşallah meleğimin kesesini gördüm. o yüzden hiç korkma 10 gün sonra gittiğinde sen de benim gibi göreceksin Allahın izniyle :16: Rahat ol, stressli ve gergin olma sakın, meleğine zarar vermemek için, huzurlu ol iyi düşün ben öyle yaptım. dr öyle dediği için. bazen biri bişey diyorsa dinlemek lazım:9:

canım sakın korkma ben ilk öğrendiğimde değerim 48 di kese yoktu, 690 oldu değer kese yine yok benide yıllardır gittiğim dr. korkuttu hemen başka bir dr.a gittim adını çok duymuştum çok iyi bir dr.muş dediki bu değerlerde kese ne arar ancak 1800-2000 olduğunda kese görünür, dün kontrole gittim maşallah meleğimin kesesini gördüm. o yüzden hiç korkma 10 gün sonra gittiğinde sen de benim gibi göreceksin Allahın izniyle :16: Rahat ol, stressli ve gergin olma sakın, meleğine zarar vermemek için, huzurlu ol iyi düşün ben öyle yaptım. dr öyle dediği için. bazen biri bişey diyorsa dinlemek lazım:9:

canım çok teşekkür ederim Allahım sağlığınızı daim etsin inşallah ben de artık daha iyi hissediyorum şükürler olsun,ilk günlerde çok halsiz düştüm endişelendim ama şimdi beslenmeme özen gösteriyorum da gücümü topladım moralim yerine geldi inşallah keseyi görmeyi bi de kalp atışlarını duymayı bekliyorum bu arada ceviz yemeyi ihmal etme canım bu zamanlarda beyin gelişimi için gerekliymiş aklında olsun :34:

Back
X