Kese gorunmedi :(

Kavuncuu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
225
111
303
Kızlar dun doktora gittim Beta Hcg kanım 5658 cıktı 5 bucuk haftalık hamilesin dedi fakat doktor utrasonda keseyi gormedi Cok korkuyorum dıs gebelil diye boyle olan varmı aranızda gec gorunen (

Merhaba,
Benimde değerim geçen hafta 267 çıktı doktora kaç haftalık dedim kalp atışı duymadan gün hafta söyleyemem dedi ultrason ile baktı birşey için kalınlaşmış dedi ama ne bilmiyorum cumartesi tekrar gidecem kese bakacak herhalde bilmiyorum bende korkuyorum çok çaresizim sanki
Kızlar dun doktora gittim Beta Hcg kanım 5658 cıktı 5 bucuk haftalık hamilesin dedi fakat doktor utrasonda keseyi gormedi Cok korkuyorum dıs gebelil diye boyle olan varmı aranızda gec gorunen (

ALLAH hepimize yardım etsin canım kotu dusunme sende biliyorum cok zor dunden beri bende taktım herseyi okuyorum malesef ALLAH kucagımıza saglıklı eli ayagı duzgun almayı nasip etsin.

ALLAH hepimize yardım etsin canım kotu dusunme sende biliyorum cok zor dunden beri bende taktım herseyi okuyorum malesef ALLAH kucagımıza saglıklı eli ayagı duzgun almayı nasip etsin.
Aynen öyle allahtan herşeyin hayırlısı sagsaglım kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah. Minnaklarımız bize tutunsun hiç bırakmasın nazlılar :)

Canım geçen hafta benim degerle aynı deger desin şuan ama bu degerle kese degil kalp atışı bile başlamış olması lazım benim dış gebelik oldu ve amaliyat oldum iç kanama başlamıştı degerin yüksek kese yoksa vakit kaybetme bence benide beklettiler taki iç kanama başlayana kadar müdahale etmediler alttan ultrasonla dış gebelik teşhisi kondu belki tıbbı müdahaleyle atlata bilirsin ama beni beklettileri için hem iç kanama yaşadım hemde sag tüpüm patladı ve tüpümü aldılar sancın falan varmı kasıkta ve bacağına vuran bi Agrı

Dr bana 8.hafta gel görelim ultrason da dedi beş haftada görememişti

hemen telasa kapilmayin bende o haftada gorememistim..karindanmi bakildi size? karindan bakinca gec goruluyor cunku

Canım bi üstte araladas yazmısta cok korktum sancın varmı senin benim arada bacagıma vuruyor agrı

canım benim düşük yaptıgım gebeliğimdi o
ama düşüğün bununla ilgisi yoktu tamamen farklı bir neden
dr bana beşinci haftada zor görünür demişti 8. hafta garanti olur deyip 8. haftaya gün vermişti

Canım karından baktı Ama ben baska biyere gittim artk gorunde hem karından hem vajinadan Malesef bazı hastaneler gelişmemiş özel bile olsa anca strese soktular beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…