Kese görünmemesi

EN0107

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
73
41
38
30
Kızlar merhaba.
Hamileliğimi pazar günü öğrendim. Beta hcg 473’tü. Bugün kontrol için ilk defa kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı kese göremedi. Kan tahlili istedi, beta hcg 1755 çıktı. Öğleden sonra tekrar ultrasona aldı yine keseyi göremedi. Cuma günü gel ultrasonla tekrar bakalım yine göremezsek alttan bakıcam dedi. Ayrıca rahmin içe yatık olduğunu söyledi ama herhangi bir olumsuz durum söylemedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Keseyi sizce ne zaman görebiliriz ? Rahmin içe yatık olmasının bir zararı olur mu sizce ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2000+ olunca görmüştü doktorum karından ultrason ile. Erken bence sizin ama cuma gözükür diye düşünüyorum

Kese 2 _3 bin civarında iken anca görülüyor

Kese 2000 üstünde görünüyor. Ben 5+2 de görmüştüm

Doktor biraz kafamı karıştırdı. Sanki görünmesi gerekiyormuşta göremiyormuş gibi konuştu. Folik asit başlayalım dedi, cuma günü tekrar çağırdı. 1-2 hafta bekleyip garantiye alsam daha iyi olacak sanki. Böyle olunca moralim bozuluyor ister istemez.

Bizim 6+5 de bile karından göremedi Alttan bakalım mı sonra mı gelirsin dedi ben de beklemek istemedim. Ancak o şekilde kese gördü ve bebek bile minicikti kalp atışı duyamadık o zaman. Eğer modeliniz bozuluyorsa bekleyin biraz daha ya da en iyisi daha iyi iletişim kurabileceğiniz anlayışlı başka bir doktor tercih edin bundan sonrası için. Belki doktorunuz iyidir ama siz bir şey sormayınca o da söylememiştir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…