neden bu kadar stres yapıyosun kendine arkadşıım sana ii gelmezz hem zaten kese 5. haftada görülür. hiçmi okumadın netten 4+5im diyosun bide belki geç döllenme o zaman kese dahada geç gözükür bir laf vardır geç olsun güç olmasın sakin ol birazz bi kaç gün sonra gözükür bebeğin..
korku yapma şekerm benmde 5.haftada alttan gördm görmemen normal yani haftan dolsun görrsn inşarkadaşlar merhaba hesapıma göre son adet tarime göre 4 +5 günlük hamileyim beta 2700 ama kese gözükmüyor karnımdan normalmi çok korkruyorum uyayamıyorummm
korku yapma şekerm benmde 5.haftada alttan gördm görmemen normal yani haftan dolsun görrsn inş
kızlar benimde kesem karnımdan ultrasonla gözüktü 4+5 ken 7. haftayı iple çekiyorum bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum..hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda bebeciklerimiz biz bekleriz dimi annecikler :))
beklemekte hiç kolay değil içim içime sığmıyo zaman geçsin istiyorum.. kese genelde en geç 6. haftaya kadar gözükmesi gerekir dimi çünkü kalp atışları başlamış olucak..benimde aklıma takılan kese gözüktükten sonra dış gebelik riski ortadan kalkar dimi ???
kalp atıslarını gormek dunyanın en muhtesem anlarından :)umarım pıtpıtlarını grursun bebısının,kese rahım ıcınde gozuktugunde dıs gebelık rıskı bıtıyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?