kese görünmüyor

lovelyby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
33
0
36
Trabzon
arkadaşlar merhaba hesapıma göre son adet tarime göre 4 +5 günlük hamileyim beta 2700 ama kese gözükmüyor karnımdan normalmi çok korkruyorum uyayamıyorummm

canım sitres yapmana gerek yok kese hemen görünmez 6 haftadan sonra görünür.bende tam tecrübeli değilim ama hamileler topiğine gireresen ordaki arkadaşlar yardımcı olurlar sana sağlıkla al bebebeğini kucağına inşallah.

neden bu kadar stres yapıyosun kendine arkadşıım sana ii gelmezz hem zaten kese 5. haftada görülür. hiçmi okumadın netten 4+5im diyosun bide belki geç döllenme o zaman kese dahada geç gözükür bir laf vardır geç olsun güç olmasın sakin ol birazz bi kaç gün sonra gözükür bebeğin..:nazar:

neden bu kadar stres yapıyosun kendine arkadşıım sana ii gelmezz hem zaten kese 5. haftada görülür. hiçmi okumadın netten 4+5im diyosun bide belki geç döllenme o zaman kese dahada geç gözükür bir laf vardır geç olsun güç olmasın sakin ol birazz bi kaç gün sonra gözükür bebeğin..:nazar:

inş dediğin gibi olur aslında bu kadar stres yapmamda ne biliyim burda dış gebelik filan okudummm kafama takıyorumm bende kese göremiynce inş görürüz bebişimi dua edin kızlar hersey yolunda gitsinnnnnn hamileliğim tadını bile çıkaramıyorum kafaya takmaktannn keseyi bebğimi bi görseydim inş hayırlısıyla ne zormus bekleemek

ben 7. haftamda ilk kez gördüm oğlumun kesesinide kendisininde üzüm çekirdği olan halini:69::69::69::69: ama ilk ne zaman görünür bilemiyorum sen doktorunla görüş için rahatlasın ama telaş için çoook erken bence. sağlıkla gelsin inşallah...:nazar::nazar:

daha çok erken boşuna telaş yapıyosun.. karından bakmış zaten, alttan bakılsaydı görülürdü demekki doktorun gerek görmemiş
hamileliğinin tadını çıkar.. hayırlı olsun bebişin

canım vajinal ultrasonda bile görünmesi zor şu anda.benim 5.5 haftalıkken göründü zar zor oda vajinalden :) panik yok,herşey yolunda minike iyi bak stres yapma annesi :)

kızlar benimde kesem karnımdan ultrasonla gözüktü 4+5 ken 7. haftayı iple çekiyorum bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum..hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda bebeciklerimiz biz bekleriz dimi annecikler :))
beklemekte hiç kolay değil içim içime sığmıyo zaman geçsin istiyorum.. kese genelde en geç 6. haftaya kadar gözükmesi gerekir dimi çünkü kalp atışları başlamış olucak..benimde aklıma takılan kese gözüktükten sonra dış gebelik riski ortadan kalkar dimi ???

kızlar benimde kesem karnımdan ultrasonla gözüktü 4+5 ken 7. haftayı iple çekiyorum bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum..hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda bebeciklerimiz biz bekleriz dimi annecikler :))
beklemekte hiç kolay değil içim içime sığmıyo zaman geçsin istiyorum.. kese genelde en geç 6. haftaya kadar gözükmesi gerekir dimi çünkü kalp atışları başlamış olucak..benimde aklıma takılan kese gözüktükten sonra dış gebelik riski ortadan kalkar dimi ???

kalp atıslarını gormek dunyanın en muhtesem anlarından :)umarım pıtpıtlarını grursun bebısının,kese rahım ıcınde gozuktugunde dıs gebelık rıskı bıtıyor canım...:nazar:

kalp atıslarını gormek dunyanın en muhtesem anlarından :)umarım pıtpıtlarını grursun bebısının,kese rahım ıcınde gozuktugunde dıs gebelık rıskı bıtıyor canım...:nazar:

bugünnnnnn meleğimin kalp atışlarını duyduk eşimde bende hiç beklemiyoduk 6. haftadayım alttan bakınca gözüküyomuş meğer :) mutluluğumu gölgeleyen tek şey idrar yolu enfeksiyonu o çıktı başıma te kullanımlık toz var işe yaramıyo diyen çok doktorda antibiyotiği şimdi vermiyo..netcemmm şimcük :26::26::26::26:

Back
X