Kese görüntüsü

ladess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
98
40
98
herkese selam kızlar ,az önce dr dan geldim,5haftalık gebeyim ,şiddetli bel ağrım var 2 gündür ,üst muayenede görünmüyor kese dedi ,alttan baktı 6mm fakat çok düzgün görünmüyor ,istirahat et dedi ,var mı böyle bir durum yaşayan ??

herkese selam kızlar ,az önce dr dan geldim,5haftalık gebeyim ,şiddetli bel ağrım var 2 gündür ,üst muayenede görünmüyor kese dedi ,alttan baktı 6mm fakat çok düzgün görünmüyor ,istirahat et dedi ,var mı böyle bir durum yaşayan ??

Kese hatlarının belirsiz olması veya haftasına göre çapın ufak olması durumunda düşükten şüphelenikebiliyorr.

Bu durumda yapılacak şey 2 günde bir hcg baktırıp 2 katı kadar artıp artmadığını takip etmek.

Sonrasında kesede embriyonun görülmesi ve 1 hafta içinde kalp atışı gelmesini beklemek. En geç 7. Haftada kalp atışının gelmesi beklenir.
Umarım her şey yolunda ilerler.

En iyisi sabah gidip tekrar kan vermek ,inanın acilde ki dr şu yorumu yapmadı ,git dinlen haftaya gel ,hepsi bu ,teşekkür ederim,umarım yolunda ilerler

En iyisi sabah gidip tekrar kan vermek ,inanın acilde ki dr şu yorumu yapmadı ,git dinlen haftaya gel ,hepsi bu ,teşekkür ederim,umarım yolunda ilerler

Ne yazık ki acil doktorları hep aynı ben de aşırı kasık ağrısıyla gitmiştim düşükten şüphelenip. Kanaman yoksa bakamam acil burası deyip göndermişti. Hcg isteyin ben kendi değerlerimi kontrol etmiş olurum ddm istemedi gidip özelde yaptırmıştım....

Back
X