Kese Görünümü ve Kalp atışarı :) ?

Nazliiii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
79
56
38
27
Merhaba kızlar hesaplarıma göre 4 hafta 5 günlük hamileyim adetimin ilk günü akşama kadar adet olmayınca hemen kan testi vermeye gittim Beta-HCG 191,2 (03.01.19) çıktı ertesi gün hemen bi doktor randevusu aldım tabi haliyle ortada kese falan yok yarın gel tekrar kan ver hemşireler beni bilgilendirsin dedi gittim birdaha kan verdim ertesi gün bu sefer Beta-HCG 465,5 (05.01.19)çıktı önümüzdeki Pazartesi tekrar Randevu alıp gelmemi istedi Sizce gebeliğim sağlıklımıdır ve kesemiz gözükürmü ve ve ve en merak ettiğim kalp atışını duyabilirmiyiz sizcee ??? :anneadayı:

Kan testiniz sağlıklı yükselmiş gibi gözüküyor inşallah böyle artmaya devam eder. Pazartesi 5. hafta dolacağından kese gözükür muhtemelen. 6 hafta bitince de genelde kalp atışı duyuluyor. Hayırlı olsun tebrikler ☺️

Kan testiniz sağlıklı yükselmiş gibi gözüküyor inşallah böyle artmaya devam eder. Pazartesi 5. hafta dolacağından kese gözükür muhtemelen. 6 hafta bitince de genelde kalp atışı duyuluyor. Hayırlı olsun tebrikler ☺

Teşekkür ederimm sizinde yeniiii ne güzel yaa :KK200:Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah :emir_bebek:

Evet ben de 2 hafta önce öğrendim daha anneciğimi 💗 şimdiden öyle çok seviyorum ki onu. Allahım bizi ayırmasın hepimizin bebişlerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻

Merhaba kızlar hesaplarıma göre 4 hafta 5 günlük hamileyim adetimin ilk günü akşama kadar adet olmayınca hemen kan testi vermeye gittim Beta-HCG 191,2 (03.01.19) çıktı ertesi gün hemen bi doktor randevusu aldım tabi haliyle ortada kese falan yok yarın gel tekrar kan ver hemşireler beni bilgilendirsin dedi gittim birdaha kan verdim ertesi gün bu sefer Beta-HCG 465,5 (05.01.19)çıktı önümüzdeki Pazartesi tekrar Randevu alıp gelmemi istedi Sizce gebeliğim sağlıklımıdır ve kesemiz gözükürmü ve ve ve en merak ettiğim kalp atışını duyabilirmiyiz sizcee ??? :anneadayı:
Hayirli olsun 🤗 ayni sorular bende var. Yarin doktora gidecegim. Keseyi görmek icin bakalim hakkimizda hayirlisi. Saglikla.kavusuruz insallah bebislerimize 😍

Haftaya kese sonra ki haftaya da kalp atışı duyarsın inşallah. Benim oyle olmuştu

Hayırlı olsun hamileliğiniz, ben de beta 440 çıkmıştı ilk öğrendiğimde ve 4 gün sonra gittiğimde keseyi gördük. 2 hafta sonrasında da kalp atışını duymuştuk. Hiç stres yapmayın sağlıksızdır diye olumsuz düşüncelere de kapılmayın. ❤️

Hayirli olsun 🤗 ayni sorular bende var. Yarin doktora gidecegim. Keseyi görmek icin bakalim hakkimizda hayirlisi. Saglikla.kavusuruz insallah bebislerimize 😍

Hayırlı olsun canım allah kucaklamayı sağlıkla doğmasını nasip etsin yarın doktordan sonra burayada yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz :KK200:

Kese karından ultrasonla hemen görünmeyebilir ama benim 5.haftamda alttan ultrason ile baktılar o zaman göründü, eğer görünmezse alttan baktirin kesin görünür o zaman, hayırlı olsun bebişiniz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :KK200:

Hayırlı olsun hamileliğiniz, ben de beta 440 çıkmıştı ilk öğrendiğimde ve 4 gün sonra gittiğimde keseyi gördük. 2 hafta sonrasında da kalp atışını duymuştuk. Hiç stres yapmayın sağlıksızdır diye olumsuz düşüncelere de kapılmayın. ❤

Çok teşekkür ederim ona bişey olucak diye ödüm kopuyor düşünmek istemesemde aklıma geliyor ama iyi düşünücem iyi şeyler olucak inşallahh :KK200::anneadayı:

Kese karından ultrasonla hemen görünmeyebilir ama benim 5.haftamda alttan ultrason ile baktılar o zaman göründü, eğer görünmezse alttan baktirin kesin görünür o zaman, hayırlı olsun bebişiniz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :KK200:

Teşekkür ederim bilgilerin için alttan baktırma işi beni biraz ürkütüyor ama olsun onu görüceksem değer :KK200: inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu bi şekilde kucağımıza alırızz bebişlerimizii :emir_bebek::KK200:

Teşekkür ederim bilgilerin için alttan baktırma işi beni biraz ürkütüyor ama olsun onu görüceksem değer :KK200: inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu bi şekilde kucağımıza alırızz bebişlerimizii :emir_bebek::KK200:
Hiç korkutmasın canım, bebeğe de sana da bi zararı yok zaten zararı olan şeyi riskli bi durum olsa doktor yapmaz. Acı sızı falanda veren bir şey değil yani dediğin gibi görmeye değer zaten :anne:

merhaba arkadaşlar,

bende aynı durumdayım kesem yok henüz. ama adet olur gibi kan geldi benden bende salı gününü bekliyorum betam 1195 lerde.

Back
X