Kese görünür mü

asasas03

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
23
6
6
30
Arkadaşlar 5+3 haftalık olucam perşembe günü kontrolüm var karından ultrasonda kese görünür mü acaba bilginiz var mı ? Galiba vajinal ultrasondan biraz korkuyorum

Arkadaşlar 5+3 haftalık olucam perşembe günü kontrolüm var karından ultrasonda kese görünür mü acaba bilginiz var mı ? Galiba vajinal ultrasondan biraz korkuyorum
bosuna korkma acıtan bısey degıl . De karından 1 hafta daha beklemen gerekır. Vajınal daha sagljklı ölcüm daha kesın olcum ayrıca.

Ultrasonun nesinden korkuyorsun ki emar değil bu karnına dışardan bakılacak :) Benim 5+2 de karından ultrasonla gözüktü kesem idrara sıkışık gitmiştim. Sağlıklı doğumlar dilerim :)

Benim 5+1 de gözükmüştü , Büyük bir ihtimalle sizinkide gözükür Allah'ın izniyle :)

Görünür bnde ilk ultrason için 5 haftalikken gitmiştim görülmüştü. karından bakılıyor hep ama riskli bir durum olunca alttan muayene oluyor diye biliyorum onun için rahat olun sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canm

Çok teşekkür ederim inş bende görürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…