Kese görünür mü

asasas03

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
23
6
6
30
Arkadaşlar 5+3 haftalık olucam perşembe günü kontrolüm var karından ultrasonda kese görünür mü acaba bilginiz var mı ? Galiba vajinal ultrasondan biraz korkuyorum 😀

Arkadaşlar 5+3 haftalık olucam perşembe günü kontrolüm var karından ultrasonda kese görünür mü acaba bilginiz var mı ? Galiba vajinal ultrasondan biraz korkuyorum 😀
bosuna korkma acıtan bısey degıl . De karından 1 hafta daha beklemen gerekır. Vajınal daha sagljklı ölcüm daha kesın olcum ayrıca.

Ultrasonun nesinden korkuyorsun ki emar değil bu karnına dışardan bakılacak :) Benim 5+2 de karından ultrasonla gözüktü kesem idrara sıkışık gitmiştim. Sağlıklı doğumlar dilerim :)

Benim 5+1 de gözükmüştü , Büyük bir ihtimalle sizinkide gözükür Allah'ın izniyle :)

Görünür bnde ilk ultrason için 5 haftalikken gitmiştim görülmüştü. karından bakılıyor hep ama riskli bir durum olunca alttan muayene oluyor diye biliyorum onun için rahat olun 😅😊 sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canm

Görünür bnde ilk ultrason için 5 haftalikken gitmiştim görülmüştü. karından bakılıyor hep ama riskli bir durum olunca alttan muayene oluyor diye biliyorum onun için rahat olun 😅😊 sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canm
Çok teşekkür ederim😇😇😇😇😇 inş bende görürüm :)

Back
X