Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bosuna korkma acıtan bısey degıl . De karından 1 hafta daha beklemen gerekır. Vajınal daha sagljklı ölcüm daha kesın olcum ayrıca.Arkadaşlar 5+3 haftalık olucam perşembe günü kontrolüm var karından ultrasonda kese görünür mü acaba bilginiz var mı ? Galiba vajinal ultrasondan biraz korkuyorum![]()
Artık kaderime razı olucam doktor ne derse obosuna korkma acıtan bısey degıl . De karından 1 hafta daha beklemen gerekır. Vajınal daha sagljklı ölcüm daha kesın olcum ayrıca.
Ben hemen vajinal bakacağını düşünmüyorum 6+ dan sonra bakabilirArtık kaderime razı olucam doktor ne derse o![]()
Ultrasonun nesinden korkuyorsun ki emar değil bu karnına dışardan bakılacak :) Benim 5+2 de karından ultrasonla gözüktü kesem idrara sıkışık gitmiştim. Sağlıklı doğumlar dilerim :)Arkadaşlar 5+3 haftalık olucam perşembe günü kontrolüm var karından ultrasonda kese görünür mü acaba bilginiz var mı ? Galiba vajinal ultrasondan biraz korkuyorum![]()
Vajinal ultrasondan korkuyorum biraz. Banada sıkışık gel dedi inş gözükür. Teşekkür ederimmmmUltrasonun nesinden korkuyorsun ki emar değil bu karnına dışardan bakılacak :) Benim 5+2 de karından ultrasonla gözüktü kesem idrara sıkışık gitmiştim. Sağlıklı doğumlar dilerim :)
İnş gözükür ya :)Benim 5+1 de gözükmüştü , Büyük bir ihtimalle sizinkide gözükür Allah'ın izniyle :)
Görünür bnde ilk ultrason için 5 haftalikken gitmiştim görülmüştü. karından bakılıyor hep ama riskli bir durum olunca alttan muayene oluyor diye biliyorum onun için rahat olunArkadaşlar 5+3 haftalık olucam perşembe günü kontrolüm var karından ultrasonda kese görünür mü acaba bilginiz var mı ? Galiba vajinal ultrasondan biraz korkuyorum![]()
Çok teşekkür ederimGörünür bnde ilk ultrason için 5 haftalikken gitmiştim görülmüştü. karından bakılıyor hep ama riskli bir durum olunca alttan muayene oluyor diye biliyorum onun için rahat olunsağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canm
İnşallah Hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin AllahÇok teşekkür ederiminş bende görürüm :)
Merhaba,Hayırlı olsın5+2 de gözüktü kese arkadaşlar :))
Kalp atışını duyduk :) 7 hafta diye biliyordum ama ultrason kağıdında 6+4 yazıyor hangisi doğru bilmiyorum :) evet bu arada karındanMerhaba,Hayırlı olsınkarından bakıldı degıl mı. Kalp atışı ne zaman olacak
![]()