kese görünüyor fakat bebek ve alp atışı yok :(( acill yardımm

pinoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
219
52
43
Gaziantep
cablarım ben en son 5 kasımda adet oldum 8 kasımda adetliyken doktora gittim klomen verdi ve ayın 18.de gel dedi. 18.de gittimde yumurtaların büyümüş 2-3 güne çatlar döllenirse gebe kalırsın dedi ve ben çok şükür gebe kaldım. fakat doktora gittimde kese göründü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. gittim ve malesef kalp atışı yok dedi. 1 hafta daha beklicez eğer o zamanda göremezsek kalp atışın kürtaj dedi ve ben o an yıkıldım. başına böle bişe gelen var mı ne olur bana yardımcı olun.şimdiden tşkler

Korkma canm bazen olabiliyor kalp atışı geç duyulabiliyor on gün sonra karın ultrasonunda kalp atışı duyamazsa rahim ultrasonu ile bakar inşallah on gün sonra hemen duyarsınız miniginizin kalp atışlarını

Korkma canm bazen olabiliyor kalp atışı geç duyulabiliyor on gün sonra karın ultrasonunda kalp atışı duyamazsa rahim ultrasonu ile bakar inşallah on gün sonra hemen duyarsınız miniginizin kalp atışlarını
inşallah canım inşallah duyarım günler geçmez oldu :(

malesef ben aynı durumdayım keseyi gördü 10 gün sonra vajinal ultrasonla bebeğide gördü dün ama kalp atışı yok banada 1 hafta bekle dedi =( çok zor geliyor beklemek ama sabır edip dua edicez yapcak bişiy yok. bende 9 kasımda adet oldum en son ama benim senden 1 hafta geç yumurtlamam benim hesabıma göre 8 hafta olması gerekiyor ama ultrasonda 7 haftalık çıkıyor =( çok umutlu değilim ama nasip herşey Allah tan. Rabbim yardımcın olsun

malesef ben aynı durumdayım keseyi gördü 10 gün sonra vajinal ultrasonla bebeğide gördü dün ama kalp atışı yok banada 1 hafta bekle dedi =( çok zor geliyor beklemek ama sabır edip dua edicez yapcak bişiy yok. bende 9 kasımda adet oldum en son ama benim senden 1 hafta geç yumurtlamam benim hesabıma göre 8 hafta olması gerekiyor ama ultrasonda 7 haftalık çıkıyor =( çok umutlu değilim ama nasip herşey Allah tan. Rabbim yardımcın olsun
canım benim hesabıma göre ben kasımın son günleri aralık başı gebe kaldım. bence ben şuan daha yei 6,haftaya girdim. doktorlar direk adet başlangıcınddan itibaren hesaplıyorlar. geç döllenme olabiliyor. umarım ikimizinde bebeğimizin kalp atışlarını duyarız canım Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah.

cablarım ben en son 5 kasımda adet oldum 8 kasımda adetliyken doktora gittim klomen verdi ve ayın 18.de gel dedi. 18.de gittimde yumurtaların büyümüş 2-3 güne çatlar döllenirse gebe kalırsın dedi ve ben çok şükür gebe kaldım. fakat doktora gittimde kese göründü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. gittim ve malesef kalp atışı yok dedi. 1 hafta daha beklicez eğer o zamanda göremezsek kalp atışın kürtaj dedi ve ben o an yıkıldım. başına böle bişe gelen var mı ne olur bana yardımcı olun.şimdiden tşkler
Benimde ilk gebeliğim boş tu. Kese oluştu hormonlar olması gerekenden daha yüksekti ikiz olabilir dedi doktor. Bebeği göremeyince çift rahim var sende dedi. Oysaki boş gebelik mis 7. Haftasında suni sancı verdiler öğlen. Akşama kadar düşük yapmak için can çektim düşmeyince kürtaja aldılar. Ondan sonra 6 kez kimyasal gebelik yaşadım. Hiçbirinde kese oluşmadan düşük yaptım. Yıllar sonra ilk kez keseyi tekrar gördüm 6haftalik şuan henüz bebek görünmedi. Pazartesi gitcem doktora umarım görünür. Gebelik geçmişimi göz önünde bulundurunca hiçbir hamilelelik haberime sevinemedim. Şuanda çok korkuyorum. Tekrar boş gebelik yaşarsam. Boşu boşuna suni sancı cekcem yada kürtaj olcam. Allahim budefa kucağıma almayı nasip et neolur 6 yıldır bunun hayaliyle yaşıyorum

Back
X