Kese gözükmedi yardımcı olurmusunuz

Heavenpera

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
466
363
103
33
Merhaba kızlar , benim bugün bat tarihime göre 4+6 gebelik 13 haziranda beta 497. Bugün yani 17 haziranda betam 1463 vajinal usg ile baktı doktor kese gözükmedi küçük bi nokta var belki o kese olabilir dedi 2-3 gün sonra tekrar bakalım dedi. Bu arada geçmişte dış gebelik yaşadım. Benim gibi değerleri olup sonradan keseyi gören var mı yardımcı olurmusunz.

5.Haftada bile görülmemişti benim sadece rahim duvarın kalınlaşmış demişti sıkıntı yapmayın sağlıkla gelsin
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Dış gebelik geçmişim olduğu için tedirginim peki sizede vajinal ultrasonlamı bakılmıştı

Merhaba kızlar , benim bugün bat tarihime göre 4+6 gebelik 13 haziranda beta 497. Bugün yani 17 haziranda betam 1463 vajinal usg ile baktı doktor kese gözükmedi küçük bi nokta var belki o kese olabilir dedi 2-3 gün sonra tekrar bakalım dedi. Bu arada geçmişte dış gebelik yaşadım. Benim gibi değerleri olup sonradan keseyi gören var mı yardımcı olurmusunz.
Saglikliysa 2 gün sonra 2 kat artar.Rahatca görünür inşallah kese

Bende geçen sene dış gebelik geçirmiştim nisanda yine hamile kaldım 5. Haftada gittim keseye benzer birşey var dedi ama netleştiremedi bir hafta sonra gittiğimde göründü kalbi durdu malesef dün kürtaj oldum ama kese görünmesi için daha erken stres yapma.

Bende geçen sene dış gebelik geçirmiştim nisanda yine hamile kaldım 5. Haftada gittim keseye benzer birşey var dedi ama netleştiremedi bir hafta sonra gittiğimde göründü kalbi durdu malesef dün kürtaj oldum ama kese görünmesi için daha erken stres yapma.
Sizede çok geçmiş olsun 🙏🏼🙏🏼 evet inanılmaz stres oldum Allah yardımcımız olsun zor süreçler

Canım öncelikle doktorun korkutmasın ama ne yapıcaksın hemen hepsi öyle...
Sağlıkla ilerlesin inşallah 10. Haftaya kadar ultrason ölçümleriyle uymayabilir kafana takma tecrübe konuşuyor 🙏🙈 sabret sen hamileliğinin tadını çıkar canım

Canım öncelikle doktorun korkutmasın ama ne yapıcaksın hemen hepsi öyle...
Sağlıkla ilerlesin inşallah 10. Haftaya kadar ultrason ölçümleriyle uymayabilir kafana takma tecrübe konuşuyor 🙏🙈 sabret sen hamileliğinin tadını çıkar canım
Ayyy inşallah yaa bu güzel cevabınız için çok teşekkür ederim 🍀❤️🙏🏼🥰

Teşekkür ederim gerçekten zor bir durum dünden beri çok kötüyüm inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Tekrardan çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sanada banada isteyen herkese 🙏🏼🍀

Back
X