kese gözükmedi

tubaharun

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
5
0
6
35
Antalya
geçen haafta b-hcg 219 dudoktorum bu hormonun 2000 de olduğunda bebeği ıltrasonda görürüz dedi bu pazartesi gittim bebeğim gözükmedi ama b-hcg 992 olmuş yükseliyo ama yavaş kimyasal gebelik olabilir dedi cumartesi kesin görmemiz lazım göremezsek kan tahlili falan yoruldum hemde korkuyorum stres yapıyorum bebeğim eğer varsa bişey olck diye korkuyorum bşına böyle bişi gelen varsa lütfen yardım etsin düşük hapı ve iğnesi kullanıyorum ve koyu kahve rengi kanamam var

benimde ilk önce kese gözükmesi dış gebelik falan dediler bende çok korktum ama haftaya gıttıgımde kese vardı :) kac haftalıksın sımdı

son adet tarihim 23 ağustos ama ben doğum kontrol hapı kullandım kolumda kırık var film çekildiğim için yasaktı doktor izin verince haptan 8 adet kullanıp ıraktım 10 gn içinde 2. defa adet oldum normalde de düzensiz di .

benim altı hafta bittikten sonra gözükmüştü canım hatta bı gun aksam acıle kasık agrısıyla gittim orda kı doktor baktı soyldı kese olusmus bebek gözükmüyor henüz diye..

ne yani beklemeden, hemen düşük hapı ve iğnesi mi verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…