Kese gözükmüyor

Cansunisam

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
40
18
88
30
İstanbul
Merhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz ya bunları yaşayan var mı aranızda biraz moralmen düzelmeme yardımcı olursanız sevinirim teşekkür şimdiden

Canım artmış son gittiğinde korkma zaten 6.7 haftada zor gozukuyo bn 8. Hafta gördüm çok erken gitmişsin üzülme insallah sağlıklı gebeliktir

İnşallah canım ama hafta olarak zaten gözükmesi gerekmiyormu
Hayır canım erken gitmişsin kimi geç gözüküyo bn 5 haftalıkken gittin bide 90 TL muaine verdim doktorum ultrasona bakmadı gözükmez boşuna moral bozmayalim dedi kan değerime bile bakmadı 8 Hafta gel dedi gittik kalbini de dinledim

Canım 2000 civarı vajinal, 5000 civarı karından gözükür daha düşük değer kese için

Aynen bende özele gittim ama doktor baktı ve baya canımı sıktı birde baya iyi bir doktor herkes tavsıye ediyor ama normal değil dedi gözükmesi gerekiyor derdi haftaya tekrar çağırdı çok tesekkür ederim ya rahatladım biraz

merhaba bebeğiniz sağlıklı mı keseniz görğndü mü acaba benim de hem yavaş ilerliyor hem ben keseyi göremediler çok korkutorum dış gebelik olabilir dedi

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…