- Konu Sahibi Cansunisam
-
Canım artmış son gittiğinde korkma zaten 6.7 haftada zor gozukuyo bn 8. Hafta gördüm çok erken gitmişsin üzülme insallah sağlıklı gebeliktirMerhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz yabunları yaşayan var mı aranızda biraz moralmen düzelmeme yardımcı olursanız sevinirim teşekkür şimdiden
Hayır canım erken gitmişsin kimi geç gözüküyo bn 5 haftalıkken gittin bide 90 TL muaine verdimİnşallah canım ama hafta olarak zaten gözükmesi gerekmiyormu
Erkenmis daha sıkma canınıİnşallah canım ama hafta olarak zaten gözükmesi gerekmiyormu
İnşallah öyledirCanım artmış son gittiğinde korkma zaten 6.7 haftada zor gozukuyo bn 8. Hafta gördüm çok erken gitmişsin üzülme insallah sağlıklı gebeliktir
merhaba bebeğiniz sağlıklı mı keseniz görğndü mü acaba benim de hem yavaş ilerliyor hem ben keseyi göremediler çok korkutorum dış gebelik olabilir dediMerhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz yabunları yaşayan var mı aranızda biraz moralmen düzelmeme yardımcı olursanız sevinirim teşekkür şimdiden
Canım ben düşğk yaptım kürtaj oldum gelişmedi kesemmerhaba bebeğiniz sağlıklı mı keseniz görğndü mü acaba benim de hem yavaş ilerliyor hem ben keseyi göremediler çok korkutorum dış gebelik olabilir dedi
Canım değerlerin kaç oldu seninCanım ben düşğk yaptım kürtaj oldum gelişmedi kesem
Çok çok geçmiş olsun rabbbim tez zamanda istiyorsan tekrar versin sizin çocuk var mı Benm ilk gebelik çok korkuyorumCanım ben düşğk yaptım kürtaj oldum gelişmedi kesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?