Kese gözüktü bebek gözükmüyor

Marjunal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
13
2
6
Uygulamaya göre 6+2 gözüküyor hamileliğim bugün doktora gittim keseyi var ama hala bebek göremedik doktor belki geç döllenme olabilir dedi korkuyorum sizde bole yaşayan var mı bebegi ne zaman görücem kalp atışını felan kahverengi akıntım da var progestan kullanmana gerek yok dedi beta hcg günden güne yükseliyor şu an 1190 da

Uygulamaya göre 6+2 gözüküyor hamileliğim bugün doktora gittim keseyi var ama hala bebek göremedik doktor belki geç döllenme olabilir dedi korkuyorum sizde bole yaşayan var mı bebegi ne zaman görücem kalp atışını felan kahverengi akıntım da var progestan kullanmana gerek yok dedi beta hcg günden güne yükseliyor şu an 1190 da
kişiden kişiye değişiyor görümcemin de kese boş kürtaj olman lazım dediler o olmadı bekledi biraz sonra bebeği gördüler şükür şimdi kızı 3 yaşında. Allahın izniyle bişey olmaz stres yapmadan bekle canım Rabbim kolaylık versin sabret biraz olabiliyor böyle geç döllenme

Selam öncelikle herkese, ben bugün doktora gittim 6 haftalık 20 milim kese var fakat bebek yok dedi. On gün sonra tekrar gel dedi. Kan sonucum 4500 lerdeydi. Karından ultrason ile baktırdım. On gun bekleyeceğim normalde 6 haftada görünmesi gerekiyordu dedi. umarım görünür bu durumu yasayanlariniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Selam öncelikle herkese, ben bugün doktora gittim 6 haftalık 20 milim kese var fakat bebek yok dedi. On gün sonra tekrar gel dedi. Kan sonucum 4500 lerdeydi. Karından ultrason ile baktırdım. On gun bekleyeceğim normalde 6 haftada görünmesi gerekiyordu dedi. umarım görünür bu durumu yasayanlariniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Ben kese gözükti bebek gözükmüyordu malesrg düşük yaptım değerler az yükseldi inşallah sağ salim Bi sıkıntı olmaz sende

Bence biraz bekleyin bazen gec dölenme oluyo. Bende de kese bos göründü sonra bir sonraya atti ve bebis gösterdi kendini cok sükür. Az sabir edin kendinizi strese sokmayin, bebisinizde etkilenmesin annesiyle:anneadayı::KK49:

Yarın doktora gideceğim. Beta değerim de 30000 küsur civarında. Heyecandan uyuyamaz mi insan. Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Back
X