Kese gözüktü ✨

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nogaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba herkeseeeeeeee kesem gözüktü ama bebek için çok erken dedi. Dış gebelik ya da boş gebelik olabilir mi dedim hayır gayet normal duruyor sıkıntı yok dedi. Anlayan var mi doktorumun ağzından lafı kerpetenle aldığım için gene buraya yazıyorum 😂
Dış gebelik olamaz çünkü kesen gözüktü ☺️ boş kese olup olmadığı daha belli olmaz ilerleyen dönemde belli olur ama ben bu ultrasonda yolk saçı görüyor gibiyim ınsallah her şey güzel ilerler tebrik ederimm 🤍

Dış gebelik olamaz çünkü kesen gözüktü ☺️ boş kese olup olmadığı daha belli olmaz ilerleyen dönemde belli olur ama ben bu ultrasonda yolk saçı görüyor gibiyim ınsallah her şey güzel ilerler tebrik ederimm 🤍
Boş kese olunca beta değeri nasıl oluyor acaba gerçi doktor sorun yok dedi ama bilgi olarak merak ettim 😂

Tahmini ne zaman sonra belli oluyor

Boş kese olunca beta değeri nasıl oluyor acaba gerçi doktor sorun yok dedi ama bilgi olarak merak ettim 😂
Betamı ben 3 kere baktırdım daha sonra doktorum gerek duymadığı için bu konuda pek bilgim yok, sadece boş olsa bile kesenin içinde bazı bakteriler var büyümesine sağlıyor ve beta hgc içeriyor demişti zaten sağlıksız bir kese bir zaman sonra sünüyor ve ağrıyla ve kanla beraber kendini atmaya çalışıyor benim gibi sıfır ağrı ve kanamasız kürtaja girende vardır bu da kişiden kişiye değişiyor olabilir

Tahmini ne zaman sonra belli oluyor
6-7 haftalıkken hala yolk saç görünmemişse doktorlar boş gebelik diyebiliyor bunun içinde ayrıntılı ultrason istiyorlar orda da gözükmezse ya bekleyin ya da direk kürtaj diyorlar ben bekleme taraftarıydım normalde 9 haftalık olmam gerekirken 6+2 görünüyordu ve kesem uzamış ve içi bomboştu yani rahimden atmaya çalışıyormuş kendini apar toparda kürtaja girmiştim zaten

Betamı ben 3 kere baktırdım daha sonra doktorum gerek duymadığı için bu konuda pek bilgim yok, sadece boş olsa bile kesenin içinde bazı bakteriler var büyümesine sağlıyor ve beta hgc içeriyor demişti zaten sağlıksız bir kese bir zaman sonra sünüyor ve ağrıyla ve kanla beraber kendini atmaya çalışıyor benim gibi sıfır ağrı ve kanamasız kürtaja girende vardır bu da kişiden kişiye değişiyor olabilir
Doktor her şey normal boş ya da dış gebelik yok dedi neye göre dedi acaba bebek gozukmedi sonuçta 😂

Back
X