Kese gözüktükten sonra yolk kesesi ne zaman gözükür

ofline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
271
7
46
İzmir
kızlar kese gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş bu boş gebelik olmayacağını gösterirmiş peki bu yolk kesesi kese topluiğne başı kadar gözüktükten ne kadar sonra gözükür.

kızlar kese gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş bu boş gebelik olmayacağını gösterirmiş peki bu yolk kesesi kese topluiğne başı kadar gözüktükten ne kadar sonra gözükür.

altı haftalıkken emriyo oluşur 7-8 haftalıkken kalpsesleri duyulur

ben 5 haftalıkken görmüştüm, kese 9,6 mm idi,kenarda yolk sac,içinde de topluiğne başı kadar embriyo vardı.

dün doktora gittim... 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. kese boyu 17.1 mm idi. yolk kesesi 4,8 mm di. ama bebişimi göremedim. kalp atışını duyamadım. vajinal ultrasonla bakılmadı. 1 hafta sonra yine çağırdı. sizce normal mi bunlar

canım, vajinal ultrasonla bakılsa görülürdü, karından bu haftada biraz zor sanırım.içini ferah tut. haftaya görürsün. ya da vajinalle baktır için rahat etsin.. zaten hiçbir sakıncası yok.inşallah pıtpıtları da görürsün.:)

canım, vajinal ultrasonla bakılsa görülürdü, karından bu haftada biraz zor sanırım.içini ferah tut. haftaya görürsün. ya da vajinalle baktır için rahat etsin.. zaten hiçbir sakıncası yok.inşallah pıtpıtları da görürsün.:)

inş canım yaaa cuma tekrar gidicem doktora... heyecan telaş nasıl geçicek günlerhiç bilmiyorum artık... inş herşey yolundadır

Back
X