Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese gözüktükten sonra yolk kesesi ne zaman gözükür
kızlar kese gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş bu boş gebelik olmayacağını gösterirmiş peki bu yolk kesesi kese topluiğne başı kadar gözüktükten ne kadar sonra gözükür.
kızlar kese gözüktükten sonra yolk kesesi gözükürmüş bu boş gebelik olmayacağını gösterirmiş peki bu yolk kesesi kese topluiğne başı kadar gözüktükten ne kadar sonra gözükür.
dün doktora gittim... 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. kese boyu 17.1 mm idi. yolk kesesi 4,8 mm di. ama bebişimi göremedim. kalp atışını duyamadım. vajinal ultrasonla bakılmadı. 1 hafta sonra yine çağırdı. sizce normal mi bunlar
canım, vajinal ultrasonla bakılsa görülürdü, karından bu haftada biraz zor sanırım.içini ferah tut. haftaya görürsün. ya da vajinalle baktır için rahat etsin.. zaten hiçbir sakıncası yok.inşallah pıtpıtları da görürsün.:)
canım, vajinal ultrasonla bakılsa görülürdü, karından bu haftada biraz zor sanırım.içini ferah tut. haftaya görürsün. ya da vajinalle baktır için rahat etsin.. zaten hiçbir sakıncası yok.inşallah pıtpıtları da görürsün.:)