- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 27
- Konu Sahibi Cicibayan14
Bu gün gecikmenin 10uncu günü geçikmenin ilk günü bhcg 44 tü 4 gün sonra 382 doktor 1hafta sonra gel dedi cuma randevu aldım bi aksilik yoksa kese gözükürmü çok stresliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 2 kat artış diye düşünürsek bugün 3bin civarında olmalı. Benim 2binken görünmüştü nokta kadar da olsa. Sizin de görünür stres yapmayınBu gün gecikmenin 10uncu günü geçikmenin ilk günü bhcg 44 tü 4 gün sonra 382 doktor 1hafta sonra gel dedi cuma randevu aldım bi aksilik yoksa kese gözükürmü çok stresliyim![]()
Benim değerim 3985 ti kese gözükmedi karından, vajinal baktı doktor öyle gözüktü bence boşuna stres yapıyorsunuz şimdiden daha çok erken biraz rahatlayın zamanın geçmesini izleyin hamileliğinizin tadını çıkartın stresle 9 ay geçmezBu gün gecikmenin 10uncu günü geçikmenin ilk günü bhcg 44 tü 4 gün sonra 382 doktor 1hafta sonra gel dedi cuma randevu aldım bi aksilik yoksa kese gözükürmü çok stresliyim![]()
Bu süreç çok zor muş gerçekten beklemek insanın aklına hertürlü kötü şey geliyo dış gebelik vs allah korusunda amin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırızBenim değerim 3985 ti kese gözükmedi karından, vajinal baktı doktor öyle gözüktü bence boşuna stres yapıyorsunuz şimdiden daha çok erken biraz rahatlayın zamanın geçmesini izleyin hamileliğinizin tadını çıkartın stresle 9 ay geçmezhem bir şey olacağı varsa oluyo Allahım korusun inşallah sağlıkla bebelerimizi kucağımıza Almayı nasip etsin bizlere
![]()
İnaşallah benimde gözükür daha 21 yaşındayım 6 aylık evliyim ve hiç alttan muayene olmadım ondanda çekiniyorum açıkcası inşalllah gözükür normalDevlet hastanesine lekelenme oldu diye gitmiştim orada 1254 le alttan nokta görmüştü.3 gün sonra kendi doktorum karından net görmüştü
Amin canım iyi dilekleriniz için teşekür ederim2 günde 2 kat artış diye düşünürsek bugün 3bin civarında olmalı. Benim 2binken görünmüştü nokta kadar da olsa. Sizin de görünür stres yapmayıngüzel rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsiniz bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
Vajinal ultrasondan çok rahat görünür. Canın falan da yanmıyor. Git yaptır. :)Bu gün gecikmenin 10uncu günü geçikmenin ilk günü bhcg 44 tü 4 gün sonra 382 doktor 1hafta sonra gel dedi cuma randevu aldım bi aksilik yoksa kese gözükürmü çok stresliyim![]()
Yarından sonra ultrason da gözükmezmiVajinal ultrasondan çok rahat görünür. Canın falan da yanmıyor. Git yaptır. :)
İnaşallahGözükebilir canım
Benim değerim 4000 küsürlerdeydi minicik te olsa görğnmüştü
Seninkide tahmini 3000 küsür olck
Usg cihazı iyiyse görünebilir
Gözükür ama vajinadan baktır. Kesin sonuç alırsın.Yarından sonra ultrason da gözükmezmi
İnşallah canım evet malesef biraz sıkıntılı geçiyor ama kötü düşünmeyelim inşallah iyi güzel olsunBu süreç çok zor muş gerçekten beklemek insanın aklına hertürlü kötü şey geliyo dış gebelik vs allah korusunda amin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız![]()
Amin inşallah herşey güzel olurİnşallah canım evet malesef biraz sıkıntılı geçiyor ama kötü düşünmeyelim inşallah iyi güzel olsun![]()
Bi tanıdığım vajinadan baktırmak falan demişti nedeni ne bilmiyorum zarar falanmı hörüyo ben daha önce hiç oyle muayene olmadım ilk hamileliğim pek bilgi sayibi değilimGözükür ama vajinadan baktır. Kesin sonuç alırsın.
Ben vajinadan baktırdım korkarak hem de çünkü annem ve ablam kesinlikle baktırma dediler doktor geç bakalım diyince bi anda neye uğradığımı şaşırdım yok diyemedim ama çok şükür bir şey olmadıBi tanıdığım vajinadan baktırmak falan demişti nedeni ne bilmiyorum zarar falanmı hörüyo ben daha önce hiç oyle muayene olmadım ilk hamileliğim pek bilgi sayibi değilim
Anladım canım yani kötü bişey olucak ola doktorlar yapmaz zatenBen vajinadan baktırdım korkarak hem de çünkü annem ve ablam kesinlikle baktırma dediler doktor geç bakalım diyince bi anda neye uğradığımı şaşırdım yok diyemedim ama çok şükür bir şey olmadı![]()
Tam tersine baktırmak gerekiyor. Eğer dış gebelik vs ise sen hamilelik belirtileri yaşıyorsun ama ultrasonda geç görürsen seni zehirleyebiliyor. Bu nedenle erken teşhis önemli. Ben baktırdım herhangi birşey olmuyor. Zaten risk olsa doktorlar yapmaz.Bi tanıdığım vajinadan baktırmak falan demişti nedeni ne bilmiyorum zarar falanmı hörüyo ben daha önce hiç oyle muayene olmadım ilk hamileliğim pek bilgi sayibi değilim
korkmana gerek yok canım yurtdışında 12 haftaya kadar hep vajinal bakılıyor daha net görüntü elde edildiği için hiçbirşey olmazAnladım canım yani kötü bişey olucak ola doktorlar yapmaz zaten