- 28 Şubat 2023
- 21
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Arvenarven
-
Merhabalar 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışı duyamadım ama ritm gördük bu hafta kese var bebek var yollar var ama kalp atışı yoktu şimdi başka bir Dr a geldim geç duyma ihtimalim var mı çok üzgünümKızlar merhaba keseyi kaçıncı haftada kalp atışı ve bebeği kaçındı haftada duydunuz ve gördünüz acaba?
Ya ben özele gittim 5 haftalık sanıyordum Dr 6 haftalık dedi karından baktı kese gördü ama geç döllenme olmuştur dedi bebeği görmedik dahaVajinal bakıldığında keseyi 5.haftada kalp atışını 6.haftada duyabilirsiniz.
Ama karından ultrasonda ise keseyi de kalp atışını da biraz daha geç duyabilirsiniz.
Yolk kesesi görüldü mü ?Ya ben özele gittim 5 haftalık sanıyordum Dr 6 haftalık dedi karından baktı kese gördü ama geç döllenme olmuştur dedi bebeği görmedik daha
Benim bu yolk kesesine kafam çok takılıyor doktorum bunla ilgili hiç bişey söylemedi. 5. haftada normal keseyi gördüm 6da bebeği ve kalp atışını ama yolk kesesi lafı hiç geçmedi. Önemli bişey mi öyleyse doktor niye bişey demediYolk kesesi görüldü mü ?
6+5Kızlar merhaba keseyi kaçıncı haftada kalp atışı ve bebeği kaçındı haftada duydunuz ve gördünüz acaba?
Hayır sanırım öyle bir şey demediYolk kesesi görüldü mü ?
Özele gittim 2 Dr da yok dedi 45 yaşındayım ne güzel kendiliğimden olmuştu 2 tüp bebek sonrası o kadar üzgünüm kiDoktorun kullandigi cihazın performansına göre değişir ben 5 de keseyi gördüm 6da kalp atışını duydum ama devlet hastanelerinde ki ultrason cihazlarıyla 8-9da bile kalp atışını duyamayanlar varmış
Henüz mü duyamiyorlar hiç mi atış yok?Özele gittim 2 Dr da yok dedi 45 yaşındayım ne güzel kendiliğimden olmuştu 2 tüp bebek sonrası o kadar üzgünüm ki
Aynen geçen hafta ritm görmüştük ses yoktu bu hafta çağırdı artık duymam lazım dedi 2 Dr da Altan baktı maalesef embriyo var ama dolaşım yol atış yokHenüz mü duyamiyorlar hiç mi atış yok?
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunAynen geçen hafta ritm görmüştük ses yoktu bu hafta çağırdı artık duymam lazım dedi 2 Dr da Altan baktı maalesef embriyo var ama dolaşım yol atış yok
Çok teşekkür ederimÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsunhayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla bir bebeğin olur inşallah
Yolk kesesi yüzüğe benzeyen bisey,beslenme kesesi diyolar o olusunca dış gebelik değil diyolar.Benim bu yolk kesesine kafam çok takılıyor doktorum bunla ilgili hiç bişey söylemedi. 5. haftada normal keseyi gördüm 6da bebeği ve kalp atışını ama yolk kesesi lafı hiç geçmedi. Önemli bişey mi öyleyse doktor niye bişey demedi
Bilgi için teşekkürler. Doktor bişey demedigine göre onla alakalı ters bi durum yoktur diye düşünüyorum.Yolk kesesi yüzüğe benzeyen bisey,beslenme kesesi diyolar o olusunca dış gebelik değil diyolar.
Yok zaten görmüştür onu yoksa söylerdi.Bilgi için teşekkürler. Doktor bişey demedigine göre onla alakalı ters bi durum yoktur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?