Kese hafta ve kalp atışı

Arvenarven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
21
4
1
29
Kızlar merhaba keseyi kaçıncı haftada kalp atışı ve bebeği kaçındı haftada duydunuz ve gördünüz acaba?

6. Haftada iyi bir hastaneye gidersen hepsini vir arada halledersin öncesinde gitme

Vajinal bakıldığında keseyi 5.haftada kalp atışını 6.haftada duyabilirsiniz.
Ama karından ultrasonda ise keseyi de kalp atışını da biraz daha geç duyabilirsiniz.

Kızlar merhaba keseyi kaçıncı haftada kalp atışı ve bebeği kaçındı haftada duydunuz ve gördünüz acaba?
Merhabalar 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışı duyamadım ama ritm gördük bu hafta kese var bebek var yollar var ama kalp atışı yoktu şimdi başka bir Dr a geldim geç duyma ihtimalim var mı çok üzgünüm

Doktorun kullandigi cihazın performansına göre değişir ben 5 de keseyi gördüm 6da kalp atışını duydum ama devlet hastanelerinde ki ultrason cihazlarıyla 8-9da bile kalp atışını duyamayanlar varmış

Vajinal bakıldığında keseyi 5.haftada kalp atışını 6.haftada duyabilirsiniz.
Ama karından ultrasonda ise keseyi de kalp atışını da biraz daha geç duyabilirsiniz.
Ya ben özele gittim 5 haftalık sanıyordum Dr 6 haftalık dedi karından baktı kese gördü ama geç döllenme olmuştur dedi bebeği görmedik daha

Yolk kesesi görüldü mü ?
Benim bu yolk kesesine kafam çok takılıyor doktorum bunla ilgili hiç bişey söylemedi. 5. haftada normal keseyi gördüm 6da bebeği ve kalp atışını ama yolk kesesi lafı hiç geçmedi. Önemli bişey mi öyleyse doktor niye bişey demedi

Doktorun kullandigi cihazın performansına göre değişir ben 5 de keseyi gördüm 6da kalp atışını duydum ama devlet hastanelerinde ki ultrason cihazlarıyla 8-9da bile kalp atışını duyamayanlar varmış
Özele gittim 2 Dr da yok dedi 45 yaşındayım ne güzel kendiliğimden olmuştu 2 tüp bebek sonrası o kadar üzgünüm ki

Aynen geçen hafta ritm görmüştük ses yoktu bu hafta çağırdı artık duymam lazım dedi 2 Dr da Altan baktı maalesef embriyo var ama dolaşım yol atış yok
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla bir bebeğin olur inşallah

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla bir bebeğin olur inşallah
Çok teşekkür ederim çok istemiştim mucize idi benim için 45 yaşında doğal hamile kaldım şeytanın bacağını kırdım dedim hayaller kurdum ama ne oldu anlatamam üzgünlüğümü hala forumlara bakıyorum bi Ümit belki kalp atışı duyarım diye

Yolk kesesi yüzüğe benzeyen bisey,beslenme kesesi diyolar o olusunca dış gebelik değil diyolar.

Yolk kesesi yüzüğe benzeyen bisey,beslenme kesesi diyolar o olusunca dış gebelik değil diyolar.
Bilgi için teşekkürler. Doktor bişey demedigine göre onla alakalı ters bi durum yoktur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…