Kese içinde kitle var

Esra kuyucu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
2
0
1
20
Ablalar benim ilk gebeliğim bana yardımcı olun lütfen dün kontrol vardı kalp atışını dinliycektim gittim ve kalp atışı yok dendi sonra hemen özele gittim özelde kalp atışını dinledim sorun yok denildi fakat kesenin içinde kitle vardı napıcam birşey Bilmiyorum başına gelen oldumu lütfenn🙏🙏
17460908714922973666220676020798.webp

Ablalar benim ilk gebeliğim bana yardımcı olun lütfen dün kontrol vardı kalp atışını dinliycektim gittim ve kalp atışı yok dendi sonra hemen özele gittim özelde kalp atışını dinledim sorun yok denildi fakat kesenin içinde kitle vardı napıcam birşey Bilmiyorum başına gelen oldumu lütfenn🙏🙏Eki Görüntüle 3585124
Bu durumunu yapay zekaya sordum görselini ekliyorum. Gün sonunda yeniden bir başka doktora gözükün derim yeniden eğer bişey demediyse

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-01-15-27-20-454_ai.x.grok.webp
    Screenshot_2025-05-01-15-27-20-454_ai.x.grok.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu durumunu yapay zekaya sordum görselini ekliyorum. Gün sonunda yeniden bir başka doktora gözükün derim yeniden eğer bişey demediyse
Gittim ama normalde son adet tarihim mart 17 doktorların hesaplaması 21 şubat ve normalde bebek şuan 7 haftalık doktorlar 9 haftalık ve bebeğin beğni su toplamış diyolwr napıcam Bilmiyorum biri başka biri başka konuşuyo çok üzülüyorum

Gittim ama normalde son adet tarihim mart 17 doktorların hesaplaması 21 şubat ve normalde bebek şuan 7 haftalık doktorlar 9 haftalık ve bebeğin beğni su toplamış diyolwr napıcam Bilmiyorum biri başka biri başka konuşuyo çok üzülüyorum
Demek ki o dönem oluşan bir hamileliktir 21 şubata çekmişlerse martta üstüne görmüş olan ihtimaliniz olabilir.
Yaşadığınız durum için çok üzüldüm. Her kafadan farklı ses çıkması ayrı bir durum siz bu alanda tecrübeli bu tarz durumlarda çalışmış güvenilir bir doktor bulup ona gidin bence çünkü böyle kimin dediğine inanacağızı şaşırırsınız

Back
X