Kese ile ilgili yardım!

fz_d

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
58
1
46
İstanbul
Arkadaşlar bugün doktora keseyi görmek için gittim normal karından ultrasonla baktı ve keseyi gördü ama olması gerekenden küçük bir problem olabilir dedi... Benim anlamadığım internetteki bütün sitelerde dört haftalık hamilelikte kese görülmez yazıyor eğer kese dört haftalıksa onu nasıl görebiliyor hemde karından bakılan ultrasonla? Bir anormallik yok mu bu durumda? Herşey normalde olabilir dedi bazılarının böyle olup sonradan da gelişebiliyor dedi ama bir sıkıntı da olabilir dedi... Böyle bir durum yaşayıp sonradan normale dönen var mı yoksa çok mu ümitsiz? Ya da doktorda mı bir problem var da dört haftalık keseyi hemde tarihten kalma bir ultrason cihazıyla üstelik karından bakarak görebiliyor??? Lütfen yardımcı olun bana ((

Son adet tarihime göre 6+3 olması gerekirken ultrasonda dört haftalık bir kese gözüktüğünü söyledi

Hiç bir fikri olan yok mu arkadaşlar çok üzgünüm klomen tedavisi olmuştum.. Zor hamile kalmıştım önceki gebeliğimi de kalbi durarak kaybetmiştim.. Yine aynı şeyleri mi yaşayacağım? Böyle olup da sonradan gelişmiyor mu hiç

belki geç döllenme olduğu için küçüktür kesen telaş yapma hemen sakin ol hayırlısını dile

tatlım ben mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım, doktor 18 nisanda kan tahlilinde pozitifi almama rağmen 29 nisanda kese için gel dedi, gittiğimde vajinal ultrason yapıldı, sanırım 7-8 haftadan önce karından bakılan ultrasonda görünmüyormuş, bence içini rahat tut, ya vajinal ultrasona git ya da birkaç hafta daha bekle bekleyebilirsen karından baktır

beklemekten başka bi çare yok şuanda.Allah yaşamasına izin verirse yaşayacak.sağlıklıysa zaten sorun çıkmaz inş.ama bende aynı durumu yaşamıştım canım.sonu iyi bitmedi.ama hiç beli olmaz tabi.

fz_d cnm bu aralar bişi yazmamışsın ama inş bebeğinin gelişimi normaldır.
ne olursa olsun moralini yüksek tut.
Ben ilkini 10. haftanın içindeyken gelişimi herşeyi normalken kalbi durmuştu ve kürtj oldum martın ortasında.
SAT tarihine göre 23 mayıs ilk günümdü. 3 gün önce doktora gittim, sürekli bi sıkıntı hissediyordum, bütün hamilelik belirtilerim vardı. ama yine de umutluydum. Hesaplamalarıma göre 8 haftalık hamileydim, ilk gittiğim doktor kesenin olduğunu fakat bebeği göremediğini 6 haftalık hamile olduğumu söyledi, karnımdan baktı, alttan baktırmadım, ayrıntılı ultrasona gitmemi söyledi, ertesi gün kendi doktoruma gittim. yine boş kese olduğunu söyledi, küçük bişi gördü , düşük olduğunu, bebeğin gelişmediğini söyledi 8 hfta 4 günlük hamile olduğumu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi. ve dün kürtaj oldum.
Umarım şu an iyisindir ve herşey normaldir.
Allah yardımcın olsun

öncelikle hayırlı olsun canım ve telaş yapma benim de 6haftalıkken gittiğim de 5 haftalık gorunuyordu küçüktü yani ama şimdi masallah 34.haftadayım ve gününden büyük bile gidiyor o yüzden korkma her bebeğin de ölçümleri aynı olmaya biliyo benim arkadaş ilk günden beri iki hafta geriden geliyordu doğum yapana kadar da o le oldu masallah çok tatlı bir oğlu oldu yeni korkma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…