• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese kalp atışı

tugce2110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
233
127
33
25
Kızlar benim adetim 6 gün geçtiğinde beta 54 çıkmıştı geç döllenme olduğunu düşünüyorum beta takibim normal sağlıklı arttı son adete göre 7+1 şuan dün kese için gittim ve oluşmuştu şükür kese boyutu 6+2 olarak çıktı 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı sizce duyulur mu ne diyosunuz?

Kızlar benim adetim 6 gün geçtiğinde beta 54 çıkmıştı geç döllenme olduğunu düşünüyorum beta takibim normal sağlıklı arttı son adete göre 7+1 şuan dün kese için gittim ve oluşmuştu şükür kese boyutu 6+2 olarak çıktı 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı sizce duyulur mu ne diyosunuz?
yolk sac göründü mü

Mrb 22 Eylül de yaptırdığım beta sonucum 12854 çıktı normal bi sonuç mu ve 6 Ekim de doktora gidicem kese ve bebek ultrason da görebilme şansımız var mi

BenEr durum du bende 7 2 de herşeyi duydum bende duyulur çok normal zaten

Back
X