Kese kenarımda kanama veya pıhtı

parl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
109
39
18
29
Merhaba 7 haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı ilk bebeğimi düşürdüm kalbi atmadı için kğrtajdan 3-4 ay sonra hamile kaldım idrar yolu enfeksiyonum çok çıktı bundan düşündüm dün çok stres yaptım ve çok acılı kramplar girdi dr gittiğimde kese çevresinde kanama var pıjtı şeklinde dedi korkuyorjm kan gelmedi çok şükür ama düşük ilacı d vitami b12 kullanıyorum birde koraspirin sizce nir sorun olur mu çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun.insallah sağlıkla kucağına alırsın.
Benimde hamileliğimde kanama alanı vardi. 14 hafta dolana kadar yattım.wc harici kalkmadim.progestan ve vitaminleri kullandım.zamanla kanama yok oldu. Bol istirahat çok önemli. Ayağa kalkar normal hayatına devam edersen kanama büyüyor.Allah korusun.

geçmiş olsun endişelenme , ağır iş yapma . bende de aynısı oldu dr bana progstan 200 mg verdi sabah akşam içtim. kanmam durdu ve şuan 3 ay olduk . için rahat değilse başka doktroa da git

Merhaba benimde 2. gebeliğimde kese etrafında kanama alanı olmuştu. Sağlıksız gebelikle alakalı olup olumsuz sonuçlanacağı gibi ( embriyo gelişimi olmadığı için kürtaj oldum ben sonrasında) sonradan düzelme ihtimali de var. Olumsuz düşünmeden bol istirahat gerekli diye biliyorum, bu şekilde olup sonradan düzelen birçok insan var, hakkınızda hayırlısı.

Kesede kanama gorunmesine ragmen coraspirin kullanimina devam etmek sakincali olabilir mi doktor devam et dedi

Back
X