KESE KENARINDA KANAMA ALANI OLANLAR YARDIMMM....

yagdur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
8
7
3
36
KEse kenarinda kanama alani yasayan arkadaslar lutfen deneyimlernizi paylasir misiniz bana dusuk tehlikesi dedi cok korkiyorm ilk gebeligifm

benımde ılk gebelıgım bende yaşadım
hiç farketmedım, doktor kontrolune gıtmıstım
kese kenarında kanama gordu ve yatış verdı
2 gun hastanede yattım hareket etmemeye çalıştım
sürekli serum bağlıydı
sonraki 2 ay evde dikkat ettim ağır hiç iş yapmadım
bir daha tekrarlanmadı,
geçmiş olsun sizede

Gecms olsn sana da canim iyi seyler duymak ne kadar guzel isalah benimki de sorunsuz gecer. Bana sadece progestan werdi sabah aksam kullaniyorm 3 hafta sonra tekrar cagrdi

Banada doktor aynisini dedi cnm disarda kanama yok ama cok sukur dr yat dedi bana tek wc ye kalk dedi gunde bi tane progestan ucgune birde proluton igne verdi bekliyorum mide bulantilarim basladi bide yatinca daha kotu oluyo ama

tuccim senin de mi kese kenarında kanama alanı var canım. şimdi nasıl durumun, bi değişiklik war mı

benimde kese kenarında 2 tane kanama alanı gördü doktor 2 hafta önce progestan verdi günde 3 tane çok ayakta kalmamaya çalış dedi ama ben dikkat etmedim Rabbim Onu bana yazdıysa korur çalışıorumda evde temizliğimide yapıorum bugün kalp atışları için doktora gittiğimde 1 tane kanama alanı gördü sadece herşey çok yolunda dedi kanama alanının azaldığını söledi korkma sakın sende ii düşünki ii şeyler olsun hep

KEse kenarinda kanama alani yasayan arkadaslar lutfen deneyimlernizi paylasir misiniz bana dusuk tehlikesi dedi cok korkiyorm ilk gebeligifm
mrb canım banada drum ilk bebeğimde demişti kese kenarında kanama var demişti 3 gün hastaneye yat demişti yatmadım zemzem ve her sabah aç karna hurma yiyerek aşmıştım ama ilaç falan kullanmadım dr pek güvenemediğim için 2 gün sonra kendi druma gittim ve herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştum bebeğimin inşallah sende atlatırsın canım

Progestanini surekli kullan ve surekli olarak yat canim cok gecmis olsun..

Back
X