Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel ya ben bile burdan sevindim hayırlı olsun:) Sen yumurtlama günümü hamile kaldın canımEvet erkekElifemm- tahminin dogru cikti
Canım 7 haftalık resim.varmı kese at bakalım 7 den büyükse olmaz 8.haftadan sonra bebisler hareket etmeye başlıyor rahim içinde ve yanlış tahmin oluyorAcaba doktorum mu yanildi kizlar:)))basta kiz demisti zaten
Ewet canim iki bebegimde var ilki ilk bebegimin digeri simdikiCanım 7 haftalık resim.varmı kese at bakalım 7 den büyükse olmaz 8.haftadan sonra bebisler hareket etmeye başlıyor rahim içinde ve yanlış tahmin oluyor
Aşağıdaki kaç haftalık canım keseye göre kız olması lazim.zaten %100 bir yöntem değil ama %70-80 tutma yüzdesi var ramzi teorisinin sen tutmayan kisima girmiş olabilirsin.rabbim hakkında hayirlusini versin ınş.Ewet canim iki bebegimde var ilki ilk bebegimin digeri simdiki
Canim 6 hafta ilk usg resmi zaten oglumun ki de 7 hafta oglumda tutuo bunda tutmuo doktorda belki ona gore basta kiz dedi bende sans yok cogunlugun disindayim hakkimizda hayirlisi:)Aşağıdaki kaç haftalık canım keseye göre kız olması lazim.zaten %100 bir yöntem değil ama %70-80 tutma yüzdesi var ramzi teorisinin sen tutmayan kisima girmiş olabilirsin.rabbim hakkında hayirlusini versin ınş.
Sen de hamilesin sanirim dimi sende tutuo mu ramzi teorisiAşağıdaki kaç haftalık canım keseye göre kız olması lazim.zaten %100 bir yöntem değil ama %70-80 tutma yüzdesi var ramzi teorisinin sen tutmayan kisima girmiş olabilirsin.rabbim hakkında hayirlusini versin ınş.
Canım ben yeni daha haftaya gidicem doktora 5+4um suanSen de hamilesin sanirim dimi sende tutuo mu ramzi teorisi
Vardır bunda bir hâyir.hayırlı salih evlat olur ınş.Canim 6 hafta ilk usg resmi zaten oglumun ki de 7 hafta oglumda tutuo bunda tutmuo doktorda belki ona gore basta kiz dedi bende sans yok cogunlugun disindayim hakkimizda hayirlisi:)
Ins canim amin hayirli olsun senin bebisindeVardır bunda bir hâyir.hayırlı salih evlat olur ınş.
Allah razı olsun canimIns canim amin hayirli olsun senin bebisinde
Canım alttaki resim ultrasonda solda karnına çevirince sağda olmuyor mu, yine mi karıştırdım, oglumda da böyleydi böyle demiştinEwet canim iki bebegimde var ilki ilk bebegimin digeri simdiki