Kese ne zaman goruldu kizlar sizde

Humanurrr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
248
254
18
35
Suan 4 haftalik hamileyim beta hcg degerim gecen hafta 57 idi dun 687 cikti doktorum iyi dedi ama kese gorunmez diye cok korkuyorum dış gebelik olsa nasıl anlaşılıyor?Bazen de kese gec gorulebiliyormus doktor persembe gel bi bakalim keseye dedi ama cok korkuyorum bilgisi olanlar paylasabilir mi

Geçen haftadan beri bende senin gibi okuyorum internetten herkesin paylasimlarini 17 çıkmıştı hcg kesin düşecek diye düşündüm ama şükür düşmedi bugün sabah doktora gittim 5+4 günlük hamileyim doktor vajinal bakalım görünmez dedi karindan bende önce katından bakın dedim ve göründü kese şansıma hiç telaslanma

Geçen haftadan beri bende senin gibi okuyorum internetten herkesin paylasimlarini 17 çıkmıştı hcg kesin düşecek diye düşündüm ama şükür düşmedi bugün sabah doktora gittim 5+4 günlük hamileyim doktor vajinal bakalım görünmez dedi karindan bende önce katından bakın dedim ve göründü kese şansıma hiç telaslanma
Cok sukur gorunmesine cok sevindim darisi kalp atisina insallah yarabbim

Vajinal ultrasonda erken gözüküyor ama normal göbekten 3000 lerde

Suan 4 haftalik hamileyim beta hcg degerim gecen hafta 57 idi dun 687 cikti doktorum iyi dedi ama kese gorunmez diye cok korkuyorum dış gebelik olsa nasıl anlaşılıyor?Bazen de kese gec gorulebiliyormus doktor persembe gel bi bakalim keseye dedi ama cok korkuyorum bilgisi olanlar paylasabilir mi
bazen 8 bazen de 9. haftada bile görülebiliyor. o kadar ilginç ki ultrason cihazı bile farkediyor gibi, arkadasiminkini 8. haftada bir doktor göremedi ayni gun aksam gittiği baska hastanedeki dr gordu..

Benm6 da kese 7de bebek görünmüştü

Ben 4+4 te gidince kese görünmemişti dün 5+4 te gidince keseyi karından gördük. Kuzenim 9. Haftaya kadar karından görememişti ki HCG değeri benden daha yüksekti. O yüzden sıkıntı yapmayın.

biraz sakinlik istiyor sanirim hamilelik hemen gorecegim goremedim diye stres yapmayin arkadaslar bazilari cok erken gorebiliyorken bazilari cok gec gorebiliyor oluruna birakmak en iyisi ne kadar zor olsa da..
bu arada vajinal ultrason icin doktorlarin cogu sakinca yok diyorlar ama benim vajinaldan hemen sonra kanamam baslamisti bana o tetikledi gibi gelmisti ama psikolojik de olabilir tabiki.. sonradan gittigim doktor cok nadir de olsa tetikleyebilir demisti ama bilemiyorum..
5 haftalikken gorunmustu kese 6 haftalik da bebek gorunmustu..

1500 ü geçince görünüyor üstten..ama tabi değişiyor kişiye kiloya keseye göre..Benim 3000 in üzerindeydi doktora belli belirsiz gördü

Back
X