Kese ne zaman goruldu kizlar sizde

Beta hcg 1000 asinca kese 3000 i asinca kalp atisi duyulur demisti benim dokotum 7.haftada kalp atisini duymustum

Merhabalar kizlar..bnde hamilym.ama daha yeni sanrm cnku dktr kac hftlik oldgunu soylemedi.vajinal muaynede gordu keseyi minicikti .iki hfta snra kntrlm var cok merk edyrm

Merhabalar kizlar..bnde hamilym.ama daha yeni sanrm cnku dktr kac hftlik oldgunu soylemedi.vajinal muaynede gordu keseyi minicikti .iki hfta snra kntrlm var cok merk edyrm

benimde kaç haftalık olduğunu söylemedi en son adet 28 temmuzda oldum. geçen hafta hamile miyim diye şüphelendim test yaptırdım adetim 9 gün geçmişti o zaman kan testinde sonucum 1049du. Ertesi gün hastaneye gittim kese çok küçük kaç haftalık olduğunu göremiyorum dedi. Bu cumartesi yeniden gidicem ama kafam çok karışık

benimde kaç haftalık olduğunu söylemedi en son adet 28 temmuzda oldum. geçen hafta hamile miyim diye şüphelendim test yaptırdım adetim 9 gün geçmişti o zaman kan testinde sonucum 1049du. Ertesi gün hastaneye gittim kese çok küçük kaç haftalık olduğunu göremiyorum dedi. Bu cumartesi yeniden gidicem ama kafam çok karışık

Beklemek zor zanaat ..insallah hayirli haberler aliriz bekledgimize deger.bazen dyrm acaba hala hamilemiyim saglikli devam ediyomu icimde ne olup bttgini bilmiyrm deliriyorum.snra ilk gbeligimde nasldim acaba dye dsnyrm sanki onuda ben yasamamisim gbi .hatrlamiyrm iyice paranoyak oldm sanrm ben.bazende bosveriyorum ama cok uzun surmuyo ne diyelim herseyin hayirlisi yinede ..bekliyrum umutla

Suan 4 haftalik hamileyim beta hcg degerim gecen hafta 57 idi dun 687 cikti doktorum iyi dedi ama kese gorunmez diye cok korkuyorum dış gebelik olsa nasıl anlaşılıyor?Bazen de kese gec gorulebiliyormus doktor persembe gel bi bakalim keseye dedi ama cok korkuyorum bilgisi olanlar paylasabilir mi
kese kanda beta hcg 3000-5000 i aşınca görünür, hiç korkma daha karından bakınca keseyi görecek kdr yükselmemiş betan. Benimde 5+6 da görüldü kese. ptesi de kalp atışı için gideceğim inşallah

Cnm merk ettm sonuc ne yazmamissin ..

Ben de 5+4 iken kese belli belirsiz 3,5mm olacak şekilde zorla gördük. Zorla derken 2 lt su içmem gerekti.
Doktor mesanen boşken göremeyiz dediği için su içerek karnım şişti. Ondan sonra görebildik.
Beta-hcg ise 3800lerdeydi. Doktor 3000 den az olduğu zamanlar karından ultrasonla görünmez dedi.
Telaşlanmayın arkadaşlar mutlaka keseyi görürsünüz :emir_bebek:

8+2 iken kalp atışını duyduk. Ama bebeğim 6+1 görünüyor ultrasonda. Bu da normal dedi.

Bence hamileliğimizin tadını çıkaralım endişelere mahal vermeyelim :anne:

Back
X