Son adet tarihim 19 Ocak Şubat ayında adetim 6 gün gecikince doktora gittim ultrasonda görmedi sanki kalınlaşma var dedi belli belirsiz konuştu yani beta -5 çıktı. 13 gün olcak adet gecikeli hala olamadim gebelik varsa ne zaman gitsem doktor keseyi görür ve kesin sonuç alırım
4.5 5 haftada görünür. Hamileliği son adet tarihine göre hesaplarsak minimum 4 haftalık hamile olmanız gerekiyor. Betanızı bir daha kontrol ettirdiniz mi
4.5 5 haftada görünür. Hamileliği son adet tarihine göre hesaplarsak minimum 4 haftalık hamile olmanız gerekiyor. Betanızı bir daha kontrol ettirdiniz mi
Yok ettirmedim ne zaman gitsem kesin sonuç alırım sizce? Doktorda ultrasonda baktı sanki kalınlaşma var bişey çıkacakmış gibi erken gebelik olabilir demişti emin konuşmadı oda
Yok ettirmedim ne zaman gitsem kesin sonuç alırım sizce? Doktorda ultrasonda baktı sanki kalınlaşma var bişey çıkacakmış gibi erken gebelik olabilir demişti emin konuşmadı oda
İşte bende onu anlamadım kan tahlilinde zaten çıkmadı gebelik adetim 6 gün gecikince gittim ben doktora bugün 13 olcak hala adet olmadım normalde hep düzenlidir.
İşte bende onu anlamadım kan tahlilinde zaten çıkmadı gebelik adetim 6 gün gecikince gittim ben doktora bugün 13 olcak hala adet olmadım normalde hep düzenlidir.
6 haftalığı geçtim 4 5 haftalık da bile şimdiye beta fırlamıştı. Bence ya doktorunuzu değiştirin ya da doğru düzgün bilgi alın en azından yazık günah böyle umut dünyasına sokacağına insanı tedavisini yapsın. İnsan bekledikçe umutlanır