• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ne zaman gözükür

melekk24

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
130
28
13
24
Kızlar merhaba 🌺
Son adet tarihim 19 Nisan
23-24 günde bir adet oluyorum
30 Nisan yumurtlama gördüm 1 mayısta çatlama oldu
Yumurtlamadan sonra 10. Günde idrarda silik çizgiyle öğrendim
13 mayısta adetim 2 gün gecikince kadın doğuma gittim
Beta değerleri
13 Mayıs - 63.9
16 Mayıs - 318
22 Mayıs - 3007
Bugün kadın doğuma gittim uygulamaya göre 4+5 gözüküyor karnımdan ultrasonla baktı göremedi kan vermemi istedi hiç vajinal muayene yapmadı keseyi görmek için daha yeni öğrendim betamın 3007 olduğunu aslında kesenin gözükmesi gerekmiyor muydu ya da vajinal ultrason ile baksa görürdü dimi sinir oldum doktora 😠

8-9.haftaya kadar vakit var, hafta erken olduğu için bakmamistir, sen talep etseydin bakardı belki söylemedin mi?

Kızlar merhaba 🌺
Son adet tarihim 19 Nisan
23-24 günde bir adet oluyorum
30 Nisan yumurtlama gördüm 1 mayısta çatlama oldu
Yumurtlamadan sonra 10. Günde idrarda silik çizgiyle öğrendim
13 mayısta adetim 2 gün gecikince kadın doğuma gittim
Beta değerleri
13 Mayıs - 63.9
16 Mayıs - 318
22 Mayıs - 3007
Bugün kadın doğuma gittim uygulamaya göre 4+5 gözüküyor karnımdan ultrasonla baktı göremedi kan vermemi istedi hiç vajinal muayene yapmadı keseyi görmek için daha yeni öğrendim betamın 3007 olduğunu aslında kesenin gözükmesi gerekmiyor muydu ya da vajinal ultrason ile baksa görürdü dimi sinir oldum doktora 😠
Benimde sat 29 Nisan 5 Mayıs ta evde gebelik testinde çift çizgi çıktı.. Daha önce 4 düşük yaşadım bu kez de aynı şeyler olacak diye bekledim 15 Mayıs'ta kadın doğuma gittim kese var ama içinde birşey yok 22 Mayıs bugün için gittim geçen haftaya göre bir tık gelişme var gibi ama yine görünen birşey yok 2 milim dedi yani 4 haftalık 2 Haziran'da tekrar gidecem uygulama 7+5 gösteriyor ama doktorun gördüğü 4 veya 4.5 haftalık herşey nasip hayırlı olan kolaylıkla olur inşaAllah. Beklemek zor ve çok stresli ama başka birşey gelmiyor da elimizden...

Benimde sat 29 Mart 5 Mayıs ta evde gebelik testinde çift çizgi çıktı.. Daha önce 4 düşük yaşadım bu kez de aynı şeyler olacak diye bekledim 15 Mayıs'ta kadın doğuma gittim kese var ama içinde birşey yok 22 Mayıs bugün için gittim geçen haftaya göre bir tık gelişme var gibi ama yine görünen birşey yok 2 milim dedi yani 4 haftalık 2 Haziran'da tekrar gidecem uygulama 7+5 gösteriyor ama doktorun gördüğü 4 veya 4.5 haftalık herşey nasip hayırlı olan kolaylıkla olur inşaAllah. Beklemek zor ve çok stresli ama başka birşey gelmiyor da elimizden..

Telaş yapmayın henüz erken , benim de ilk muayenede karnımdan baktı 4+5 ‘te karından göremeyince vajinal baktı , rahmimin geride olduğunu söyledi, 6+2 de yine karından göremedi vajinal baktı ama doktorum ‘çok küçük rahim de geride olunca görünmüyor alttan bakmam gerekiyor dedi’ korkmayın🌸🙏🏻

8-9.haftaya kadar vakit var, hafta erken olduğu için bakmamistir, sen talep etseydin bakardı belki söylemedin mi?
Ben bakar diye düşünmüştüm bakmadı benimde bir şey demek aklıma gelmedi doktorda biraz ters birisi pek bir şey demeye gelmiyor Salı günü özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum

Benimde sat 29 Nisan 5 Mayıs ta evde gebelik testinde çift çizgi çıktı.. Daha önce 4 düşük yaşadım bu kez de aynı şeyler olacak diye bekledim 15 Mayıs'ta kadın doğuma gittim kese var ama içinde birşey yok 22 Mayıs bugün için gittim geçen haftaya göre bir tık gelişme var gibi ama yine görünen birşey yok 2 milim dedi yani 4 haftalık 2 Haziran'da tekrar gidecem uygulama 7+5 gösteriyor ama doktorun gördüğü 4 veya 4.5 haftalık herşey nasip hayırlı olan kolaylıkla olur inşaAllah. Beklemek zor ve çok stresli ama başka birşey gelmiyor da elimizden...
Beta ya baktırdınız mı

Telaş yapmayın henüz erken , benim de ilk muayenede karnımdan baktı 4+5 ‘te karından göremeyince vajinal baktı , rahmimin geride olduğunu söyledi, 6+2 de yine karından göremedi vajinal baktı ama doktorum ‘çok küçük rahim de geride olunca görünmüyor alttan bakmam gerekiyor dedi’ korkmayın🌸🙏🏻
Benimde kızdığım nokta karnımdan göremiyorsa vajinal bakılır böyle okudum hep ama gittiğimde doktor yapmadı bir şey de demedi ayar etti beni allahtan betam 3007 çıktı ona sevindim

Benimde kızdığım nokta karnımdan göremiyorsa vajinal bakılır böyle okudum hep ama gittiğimde doktor yapmadı bir şey de demedi ayar etti beni allahtan betam 3007 çıktı ona sevindim
Evet doktor yaklaşımı çok önemli ya içiniz rahat etmediyse başka doktorla devam edin

Back
X