Kese neden gorunmuyor :(

Mira93

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
64
24
18
31
İyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .

Eğer gerçekten 5 haftalık ise zaten görünmemesi normal olabilir.bence 2 gün sonra kan testini tekrar ettirin.2 kat artmış olması gerek.

Daha yeniymiş bi dahakine görünür inşallah
Dış gebelik de olabilir ama bi hata daha bekleyin
Belki gec döllenme dir

Benim değerim 1683dü kese görünmedi 4 haftalıktı 6. Haftada göründü o da idrara sıkışınca görüldü hayırlısı neyse o olsun insallah sakin olun biraz❤️

Kese görünmeden bir önceki aşama uterus duvarının kalınlaşmasıdır. Onuda m görmedi drunuz.

Doktorunuz bilgilendirmedi mi?
5 haftada gorunmemesi illa bir problem var demek degil. Benimki 6. Haftada gorunmustu.
Hayirlisi olsun. Stres size ve bebeginize yaramaz. Takilmayin. Haftaya yine gidersiniz.

Doktorunuz bilgilendirmedi mi?
5 haftada gorunmemesi illa bir problem var demek degil. Benimki 6. Haftada gorunmustu.
Hayirlisi olsun. Stres size ve bebeginize yaramaz. Takilmayin. Haftaya yine gidersiniz.
Devlet hastanesine gittim inanin ki 5 kisiyi ayni anda muyaine ediyor sorumuza cevap dahi alamiyoruz .Goremedim keseyi diyip kestirip atiyor

Eğer gerçekten 5 haftalık ise zaten görünmemesi normal olabilir.bence 2 gün sonra kan testini tekrar ettirin.2 kat artmış olması gerek.
Bir gun aralikla yaptim iki kat artis var .Ama kese neden gorunmuyor.Yorumun ve destegin icin tsk cnm

Devlet hastanesine gittim inanin ki 5 kisiyi ayni anda muyaine ediyor sorumuza cevap dahi alamiyoruz .Goremedim keseyi diyip kestirip atiyor

Ya ona da suc bulmamak lazim. 3 dakika arayla hasta yaziyorlar. Doktorlar insanliktan cikiyor. Sistem cok fena doktor da ancak o kadar ilgilenebilmistir. Kisisel almayin. Keske daha duzgun olsa...

Takilmayin haftaya yine randevu alin. Benim de 5. Haftada gorunmemisti. Durumunuz illa bir risk var demek degil. Bana da bu hafta kese yok haftaya gel demisti. 6. hafta goruldu. Cinsiyeti de 26. Haftada ancak belirlendi.

Hcg normal artıyorsa, haftasına göre yüksekse ikiz olma ihtimali var, seninki öyle gibi.

Ağrın sancın veya lekelenmen var mı hiç? Hcgn yüksek, eğer dış gebeliks gaz sancısı gibi sırtına veya bacağına vuran bir ağrı ve lekelenme tarzı kanama oluyor genelde.

Eğer kilonuz varsa görünmesi zor oluyor görmediği zaman alttan muayene etmesi gerekir di etmedi mı.?

Ayy su devlet hastanelerindeki doktorlar hicbisey göremiyor canım korkma 1 hafta sonra görür

Back
X